Спекотна пора в студентському кампусі: виїзд студентів на літні канікули!

13 липня 2021 року
     Підходить до завершення 2020-2021 навчальний рік, залишилось ще зовсім трішки: завершити практику та із чистим сумлінням поринути з головою у вирій літніх канікул.

     Для випускників, на жаль, двері нашого університету зачиняться. Останній раз випускники пройшлися коридорами рідних корпусів, прослухали останню лекцію, випили запашну каву на перерві у ролі звичайних студентів. Вони здобули звання – Бакалавр, та сподіваємось з честю та гідністю носитимуть його. Випускники зробили останній крок – здали іспити і дочекалися омріяної церемонії вручення дипломів. Проте сумувати не варто, зовсім скоро усі бажаючі зможуть ще раз відчути всі радості студентського буття, адже матимуть можливість продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр».
     Нажаль, гуртожитки також змушені прощатись зі студентами. У зв’язку з настанням літніх канікул, закінчуються і терміни проживання у студентських гуртожитках. Більша частина студентів вже здали охайно прибрані та звільненні від особистих речей кімнати. Станом на 12 липня 2021 року із гуртожитків студентського містечка виселилось близько трьох тисяч студентів, в тому числі четвертого курсу, які успішно захистили свої дипломні роботи та старанно готуються до вступу.

     Механізм здачі кімнат затверджений і усім повідомлений. Завідувачі ретельно перевіряють загальний стан кімнат та не допускають найменших недоліків. Особисті речі, які студенти не мають можливості забрати додому можна залишити в камері схову, туди речі здаються в сумках або коробках, які запаковані та підписані. В усіх кімнатах перед виселенням відбувається генеральне прибирання. У разі необхідності, студенти які виїжджають додому на час літніх канікул, можна книжки, зошити, особистий матрац та інше упакувати в пакети та залишити на ліжку. Протягом літніх канікул в гуртожитках проводитимуть дератизацію, дезінфекцію та поточні і капітальні ремонти. Обов’язково залишити відкритими меблі та чистий холодильник. Холодильники необхідно відключити, розморозити і вимити.

     Окрім цього, студенти нашого університету мають можливість залишитись проживати в гуртожитках протягом літа – це особи пільгових категорій (сироти, переміщені) та інші студенти з поважних причин.

     Студентське містечко НУБіП України з нетерпінням чекає поселення студентів під час нового навчального року і завжди привітно та радісно зустрічає своїх мешканців, створюючи спільно із ННІ/факультетами найкращі умови для життя майбутніх фахівців.

Мешканці, до зустрічі в новому навчальному році!

Марта Колич,
фахівець студентського містечка


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook