ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ПОВІДОМЛЯЄ

9 липня 2021 року
ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "БОЯРСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБІП УКРАЇНИ"
     Боярський фаховий коледж НУБіП України продовжує набір на денну  форму навчання абітурієнтів на основі базової середньої освіти. Станом на 9 липня (09:00 год.) всього до приймальної комісії подали 553 заяви, що, порівняно з минулим роком, більше на 52 %. Всі спеціальності користуються попитом серед вступників. Найбільше заяв подано на спеціальності «Менеджмент», «Комп’ютерні науки» та «Садово-паркове господарство». На кожну з них подано 58-60 заяв. Враховуючи, що державне замовлення, як правило, не перевищує 15 осіб на спеціальність, тут вже очікується конкурс не менше 4 чол. на місце.    Найменше подано заяв на спеціальності «Геодезія та землеустрій» (34) та «Лісове господарство» (44).  
     Найближчим часом очікуємо від МОН України доведення державного замовлення. Нагадуємо, що у минулому році для нашого навчального закладу було виділено 130 державних місць, з яких 118 - для випускників 9 класу.  Маємо надію, що в цьому році державне замовлення буде не менше. Тому, на кожній спеціальності, очікуємо від 10 і більше  таких місць.
     З 14 липня 2021 року розпочинається прийом документів на денну  форму навчання абітурієнтів на основі повної загальної середньої освіти та на основі ОКР «Кваліфікований робітник». На жаль,  для таких вступників державного замовлення майже не виділяється, хоча в минулому році на всі спеціальності довели 12 місць. Але вартість контрактної форми навчання порівняно невисока – 10,1 – 10,5 тис. грн. (залежно від спеціальності). А вартість навчання на заочній формі -  до 7,45 тис. грн.
     Хто не склав ЗНО, є можливість спробувати скласти відповідні іспити у коледжі і таки здобути омріяну спеціальність. Наші майбутні студенти! Не втратьте нагоди навчатися в одному з кращих навчальних закладів і отримати престижну і затребувану на ринку праці професію! Коледж чекає на Вас!
 

Кропивко Сергій, директор коледжу 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook