Спортсменки гуманітарно-педагогічного факультету здобули срібло на кубку України з пляжного футболу серед студентських команд

1 липня 2021, 9:20

   Вже другий рік поспіль жіноча збірна НУБіП України з міні-футболу розширює свої професійні якості, беручи участь в змаганнях з пляжного футболу. В останні роки жіночий пляжний футбол набуває все більшої популярності в світі. Не виключенням є і Україна. Цьогоріч, вперше в історії, жіноча збірна України взяла участь в чемпіонаті Європи серед Національних жіночих команд з пляжного футболу, який відбувався 21-26 червня 2021 року в місті Назаре, Португалія, де посіла 5 місце. Дуже приємно, що у складі команди була студентка гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, магістр першого року навчання спеціальності філологія Анастасія Терех, яка отримала почесне звання ⎯ «Кращий воротар жіночої Євроліги з пляжного футболу 2021».

 

   23-26 червня 2021 року в курортному місті Чорноморськ відбулась фінальна частина кубку України з пляжного футболу серед студентських команд. Три дні запеклих пляжно-футбольних протистоянь принесли жіночій команді НУБіП України 2 місце серед найсильніших студентських збірних України. У складі збірної, студентки гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності журналістика: Карина Василенко та Пантілєєва Аліна. Переможцями стали спортсменки з Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, третє місце посіли футболістки студентської збірної Одеської області.

 

   Одразу після повернення до Києва наші дівчата, у складі команди «Сервіт», взяли участь в кубку міста Києва з пляжного футболу та готуються до чемпіонату України з пляжного футболу серед жіночих команд, який відбудеться в липні 2021 року в Одесі.
   Вітаємо нашу жіночу команду та бажаємо вдалого виступу на чемпіонаті України.

 


Олена Отрошко,
керівник жіночої збірної НУБіП України з міні-футболу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook