ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ «ЧИСТІ ПЛЯЖІ РАЗОМ!

18 червня 2021 року

     Студенти-екологи з групи Е-18 стали учасниками презентації Всеукраїнського проєкту «Чисті пляжі разом!», яка проходила в м. Києві.
Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» втілюють у життя довготривалий Всеукраїнський проєкт «Чисті пляжі разом!» у 2020-2023 роках, який суттєво вплине на сталий розвиток громад та об’єднає українців у великій спільній справі.
    Мета – формувати культуру правильного поводження з відходами на пляжах, щоб люди не смітили, повертаючись з відпочинку ставали еко свідомими громадянами, сортували сміття та здавали його на перероблення. Амбітна ціль проєкту – за три роки сформувати універсальну дорожню мапу для сталого розвитку пляжних територій по всій території України, активізувати покоління стійкої еко свідомої громади. У проєкті візьмуть участь команди еко патрульних волонтерів, які активізують 9 найпопулярніших забруднених пляжів України, зокрема й в Києві. За три роки спробують разом з локальною громадою, органами місцевого самоврядування, соціально відповідального бізнесу перетворити їх на взірцеві пляжі, які відповідатимуть міжнародним стандартам.
    Проєкт наповнений великою кількістю екологічних активностей: соціальна реклама, робочі групи експертів, івенти, фестивалі, тренінги, табори, форуми, літні еко кінотеатри, формування екопатрульних бригад, що допоможуть українцям спільно пройти шлях для досягнення вищих екостандартів, культури серед громадян правильного поводження з відходами.
  Ми будемо слідкувати за новинами на сайті www.letsdoitukraine.org та в соціальних мережах facebook.com/letsdoitukraineeco,instagram.com/letsdoitukraine, #чистіпляжіразом #побачивприбери #ясортую #letsdoitukraine та долучатись до проєкту. Далі буде…
   Сьогодні – саме час кинути виклик усім перепонам до екологічного майбутнього. Зміни починаються з кожного! Долучайтеся до Всеукраїнського проєкту «Чисті пляжі разом!» мотивуйте й рухайте свою родину та оточення до перспективи чистих вод та берегів. Зробимо пляжі України чистими разом! Чистим пляжам бути!!!

 

Надія Манішевська, викладач 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook