Сергій Поліщук: автоматизація – мій крок у майбутнє!

30 червня 2021 року

 Розкажіть будь ласка про себе.

    Мене звати Поліщук Сергій. Проживаю у с. Мирогоща Дубенського району Рівненської обл. Навчався у Мирогощанській ЗОШ 1-3 ступенів освіти, далі продовжив навчання у Мирогощанському коледжі за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Нещодавно захистив дипломний проект та здобув освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст. Проте я не буду зупинятись на досягнутому та планую продовжити навчання для здобуття вищої освіти.

 Чому обираєте для подальшого навчання НУБіП?
    Багато наших викладачів коледжу закінчували НУБіП України, вони розповідали про високий рівень підготовки фахівців у цьому закладі та про переваги навчання у ньому. Також цей навчальний заклад знаходиться в столиці нашої країни – Києві, що обіцяє більші перспективи для життя і праці у майбутньому.

Що вплинуло на вибір спеціальності “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології”?
    Взимку ми мали можливість бути присутніми в онлайн-режимі на дні відкритих дверей ННІ Енергетики, автоматики та енергозбереження, де відбулось представлення університету, інституту і спеціальностей, розповідали про дуальну форму навчання, програму подвійних дипломів з європейським університетом, умови проживання у гуртожитку і багато іншого.
    Коли завідувачі кафедр розповідали про особливості спеціальностей та презентували сучасні навчальні лабораторії, мене зацікавила спеціальність автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології. Я почав шукати та аналізувати в інтернеті інформацію щодо автоматизації і зрозумів що на сьогоднішній день автоматизація стала незамінною для багатьох сфер життя. Спеціальність “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології” є затребуваною та перспективною, головною її особливістю є глибоке вивчення і застосування інформаційних технологій, мікропроцесорної, комп'ютерної та робототехніки, які сьогодні потрібні скрізь - від ферми до сучасного підприємства.
    Я зрозумів, що дійсно бажаю навчатися у цьому потужному вищому навчальному закладі та набути професію, яка завжди буде у попиті.

Розкажіть, будь ласка, про свої плани на майбутнє?
    Найперше хочу вступити на навчання до НУБіП, отримати вищу освіту та працювати за фахом. Можливо, зможу пройти стажування за кордоном і здобути подвійний диплом за міжнародною програмою. Оскільки я захоплююсь грою у волейбол, то планую відвідувати спортивну секцію та приймати активну участь в студентському житті факультету.

    Прихід в університет таких студентів як Поліщук Сергій, мотивованих на отримання нових і потрібних країні знань, є хвилюючою і важливою подією для кафедри та ННІ. Нові та сучасні лабораторії, висококваліфіковані викладачі кафедри і університету чекають на вас!

Інтерв’ю провела професор кафедри автоматики та робототехнічних систем ім.акад. І.І. Мартиненка Наталія Заєць

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook