Обираю НУБіП першим пріоритетом. Христина Василенко

28 червня 2021 року

 Сьогодні ми познайомимося з Христиною Василенко.

Христина – випускниця 287 гімназії міста Києва з активною життєвою позицією, цілеспрямована, креативна та творча особистість. Дівчина із чуйним серцем, позитивним мисленням та системним  підходом до питань, які її цікавлять. Аналізуючи рейтинг університетів та спеціальностей, по яким ведеться підготовка, зацікавилася інформацією про НУБіП України. Цього року вона побувала на Дні відкритих дверей у нашому навчальному закладі та взяла успішну участь в Олімпіаді НУБіП України із чотирьох предметів.

 

  •  Звідки ти дізналася про НУБіП?

Про університет я дізналася, коли вирішувала, куди вступити. Пізніше познайомилася з людьми, які працюють у ньому. Саме від них почула захоплюючу розповідь про престижність та перспективи навчання у НУБіП,- зеленому оазисі серед урбанізованого Києва.

  •  Яку спеціальність обрала і чому?

Однозначно,- цікаву, сучасну і перспективну! "Геодезія та землеустрій"  - це щось нове для мене, і я хочу спробувати опанувати її.

  • Які плани на майбутнє та про що ти мрієш?

У  майбутньому хочу багато подорожувати- «відкрити» Світ для себе, а також відкрити благодійний фонд, щоб допомагати людям.

  • Які захоплення маєш поза навчанням?

Раніше займалась музикою, навчалась у музичній школі, це і є моє хоббі. Обожнюю кататися на лижах. Також люблю постійно відкривати для себе щось нове.

Прагнення пізнавати щось нове, ставити перед собою нові цілі,спонукало Христину обрати факультет геодезії та землеустрою, на якому можна отримати перспективні професії та по-новому відкрити для себе звичні речі.

 

 

 

Інтерв’ю провів

 

доцент кафедри управління

земельними ресурсами 

Бутенко Євген

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook