«В. Домонтович - хтось сучасний чи не дуже?..»: студенти факультету землевпорядкування відвідали Театр на Подолі

24 червня 2021 року
Театр на Подолі
24 червня 2021 року в Київському академічному драматичному театрі на Подолі проходила «Дівчина з ведмедиком, або Неповнолітня». Перлиною події стала актриса театру на Подолі, Катерина Рубашкіна, володарка премії “Київська Пектораль” – 2018 у номінації “За краще виконання жіночої ролі другого плану”.  
Інсценізація твору «Дівчина з ведмедиком» українського письменника Віктора Домонтовича – це життєва історія автора, як і героя роману, має безліч таємниць і білих плям. Він був розвідником і націоналістом. Бунтарем і слугою закону. Він вважав себе киянином, хоч народився в Одесі, а значну частину життя провів у Німеччині.
Вистава «Неповнолітня…» справжня знахідка української літератури. Фантастичні образи і характери надзвичайно талановитих акторів: В’ячеслава Довженка, Катерини Вайвали, Катерини Шенфельд, Катерини Рубашкіної, Максима Максимюка, Алли Сергійко. Вистава дарить справжню. вибухову суміш з гумору, кохання, пристрасті і любовного страждання.
До театру завітали студенти першого та другого курсу факультету землевпорядкування, аспіранти кафедри землевпорядного проектування (куратори Людмила Гунько та Олександр Чумаченко), де отримали багато неймовірних і незабутніх вражень, цікавих знайомств, а також для когось це була унікальна можливість в позитивній та затишній атмосфері познайомитися з театральним мистецтвом.
 
Тож всі відвідувачі театру залишилися задоволені й обов’язково захочуть повернутися в теплу атмосферу театрального мистецтва!
 
студентка 1курсу 1 групи
Вероніка Волинець
студентка 2 курсу 2 групи
Вікторія Кохановська 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook