Вдовиченко Анастасія: психологія –шлях який веде до себе

26 червня 2021 року

1. Розкажіть про себе? Де Ви народились, виросли, в якій школі навчались?

- Мене звати Вдовиченко Анастасія. Закінчила фаховий коледж мистецтв та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну. Але для отримання ще більше сучасних знань я вирішила навчатись в НУБіП, адже впевнена у високій якості знань, які тут надають! Доброзичлива, комунікабельна, творча, чуйна, активна, цілеспрямована.

2. Чим цікавитесь і захоплюєтесь?

- Моїм найулюбленішим захопленням є вишивка картин бісером. Я б це більше назвала релаксом, ніж захопленням, адже дуже заспокоює. Та дуже люблю читати книжки. Також, цікавлюсь психологією, та люблю читати книжки видатних психологів.

3. Як дізналися про НУБіП? І чому саме в НУБіП вирішили поступати?

- Про НУБіП дізналася від знайомих. Нещодавно вони почали працювати тут на кафедрі військової підготовки. Коли були дні відкритих дверей в НУБіП уважно проаналізувала відповіді на запитання, які мене цікавили, стосовно обраного мною гуманітарно-педагогічного факультету, вирішила зупинитися саме на ньому.

4. На яку спеціальність вирішили вступати, і чому?

- Спеціальність я обрала психологію, адже захоплююсь нею вже давно. Тому вирішила вступати саме сюди, аби дізнатися більше про цю науку, можливість розуміти людей краще та допомагати їм.

5. Про що мрієте, як бачите своє майбутне?

- Мрію бути спеціалістом свого діла, допомагаючи людям. Звичайно ж, бачу себе у майбутньому щасливою, успішною, з улюбленою роботою; людиною, до якої тягнуться люди.

6. Ваші очікування від навчання у НУБіП на кафедрі психологіі?

- У першу чергу, я очікую отримати необхідну базу знань. Також, звичайно, прагну до нових знайомств, нових можливостей. Вірю, що все це отримаю в НУБіП України. Прикладу всі сили, щоб зрозуміти цікаву і сучасну науку психологію, дізнатися, як саме можна впливати на поведінку і відчуття людини. Переконана, це навчить мене допомогти іншим вийти на шлях, який веде до себе.

Розмовляла старший викладач кафедри психології
Хижняк Анна Анатоліївна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook