Немішаївський фаховий коледж цінує своїх випускників

27 червня 2021 року
Вже стало доброю традицією у ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» щорічно проводити свято зустрічі випускників.
 12 червня 2021 року ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» зустрічав гостей – колишніх студентів, випускників минулих років, які злетілися на зустріч зі своєю юністю, на свято добрих спогадів, на День зустрічі випускників усіх років «Неповторні миті студентства». Стежки-дороги випускників минулих років злилися сьогодні в одну-єдину, яка повертає в юнацькі роки, привівши до храму науки, до рідного коледжу! Ми пишаємося своїми випускниками, їхні славні імена занесені в 109-літню історію закладу освіти. Випускники різних відділень з ностальгією і приємністю пройшлися коридорами своєї юності, посиділи за своїми партами, зустрілися з друзями та наставниками, які дали путівку в життя.
 Святкова атмосфера панувала на святі. Цей день подарував всім незабутні враження, добрі спогади і приємні зустрічі, перегорнув сторінки історії і подарував миті душевної теплоти. Ознайомившись з сучасним життям коледжу, оглянувши матеріально-технічну базу гості відмітили значні зусилля адміністрації в напрямку формування висококваліфікованих фахівців – аграріїв, освоєнні нових спеціальностей аграрної галузі. 
 
 В офіційній частині свята приємні вітання та щирі побажання випускникам та абітурієнтам адресував в.о. директора коледжу Володимир Ілліч Альохін. Від почесних гостей лунали слова вдячності закладу освіти і викладачам за отримані знання та вміння і впевнену путівку в життя. Адже розлетілися наші випускники світами, працюють у фермерських господарствах і державних структурах, на агропромислових і не тільки підприємствах та організаціях всіх форм власності, і навіть стали заслуженими артистами України.
 Програма свята продовжилася гарним святковим концертом. Спів для душі дарували колектив Заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Дарничанка», солістом якої став випускник відділення «Ветеринарна медицина»Павло Стаднік. Випускники відділення «Аграрний бізнес» Віталій Кормільцев та Заслужений артист України Дмитро Андрієць своїми чудовими виступами, своєю майстерністю й емоційністю виконання зачарували усіх присутніх. Глядачі насолоджувалися чудовими номерами та щедро нагороджували виконавців оплесками.
Чудову концертну програму показали дитячі колективи – вокальна студія «АS», мистецький центр «Етюд», ансамбль танцю «Барви», дитячий колектив «Карамельки» , студія народного та сучасного танцю «Енерджи Денс», студії танцю «Арт-Драйв», спортивна танцювальна команда «Черлідинг».
Після урочистої частини на локаціях викладачі відділень проводили різноманітні і цікаві майстер-класи, презентували роботу та досягнення відділень, циклових комісій. Відділення «Технологія виробництва та переробка продукції тваринництва» проводили майстер-класи з дегустацією готової продукції у поєднанні з технологіями кулінарної обробки, зокрема, демонстрували технологію коптіння сала і м’яса, кулінарну обробку сиру Халумі, приготування напою «Збитень медовий» та ін.
Відділення«Електрифікація і автоматизація сільського господарства»представляли проект «Розумний дім», передавання електричної енергії на відстані, керування освітленням та пристрої, керовані телефоном, демонстрували роботу дронів.
На відділенні «Аграрний бізнес» проводили декоративну обрізку самшиту, вимірювали вміст нітратів в овочах і фруктах, навчали виявляти фальшиві купюри.
Викладачі відділення «Ветеринарна медицина» демонстрували загальні методи клінічного дослідження тварин, методи дослідження якості молока, проводили рентгеноскопію коней в новій лабораторії «Рентгенодіагностика тварин». На відділенні «Експлуатація та технічний сервіс машин та обладнання» катали на електроквадроциклі, демонстрували художнє кування виробів з металу та комп’ютерну діагностику автомобілів, нову сучасну сільськогосподарську техніку, наявну в коледжі.
 Яке ж святкування без частування?! Пригощали гостей свята смаколикамита продукцією власного виробництва (млинці, вареники, борщ, куліші, рибна юшка, смажена картопля, деруни, сири, делікатеси з равликів, трав’яні чаї з медом та багато-багато ін.).
 І хочеться сподіватися, що кожен випускник залишить надовго в своїй душі теплий спогад про такий чудовий захід в коледжі і віримо, що наступна зустріч подарує ще більше нових вражень. І на заваді не стануть ні далека відстань, ні примхи погоди. Головне – бажання зустрітись із незабутніми роками студентства і юністю! А діти і внуки наших колишніх випускників будуть продовжувати сімейні династії і обов’язково прийдуть навчатися і ставати висококваліфікованими фахівцями саме в Немішаївському фаховому коледжі! І працюватимуть на славу і розквіт України!
 
Кищук Олена,
соціальний педагог

ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook