Завершальний акорд студентів-харчовиків: захист дипломних проєктів бакалавра

25 червня 2021 року

   Цьогоріч проведення фахової атестації випускників ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» відбувалося у відповідності до «Положення про бакалаврську кваліфікаційну роботу в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» з 22 по 25 червня. Захист бакалаврських робіт проведено публічно, державною мовою, у присутності студентів, викладачів кафедр і наукових керівників робіт. Доповіді супроводжувалися показовими кресленнями, які відображали основні результати виконаної роботи.

     Головою комісії за наказом ректора призначено Володимира Василіва - в.о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, кандидата технічних наук, доцента. 

     До складу комісії увійшли: Олександр Савченко – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент; Оксана Штонда – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент; Олена Очколяс – старший викладач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент; Марія Жеплінська – доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, Наталія Слободянюк – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент; Наталія Голембовська – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук та  Зінаїда Бурова – доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, кандидат технічних наук, доцент.

     Відкрила роботу екзаменаційної комісії декан Лариса Баль-Прилипко, яка побажала плідної роботи, а студентам – успішного захисту своїх робіт.

      Під час захисту дипломних проектів члени ЕК заслуховували доповіді здобувачів вищої освіти, які супроводжувалися кресленням розміщеними на презентації.

     Студенти відмінно впоралися із завданням проектування м'ясо- та рибопереробних підприємств. Усі бакалаврські роботи були цікаві та перспективні для розвитку м'ясної та рибної галузей України. У своїх доповідях студенти продемонстрували високий рівень знань та практичної підготовки.

Серед 80 захищених робіт найбільшу зацікавленість та обговорюваність викликали такі роботи:

  • «Проект ковбасного цеху продуктивністю 15 т ковбасних виробів за зміну» Барабаш Аліна Валеріївна
  • «Проект ковбасного цеху продуктивністю 10 т ковбасних виробів за зміну» Челов`ян Аліна Олександрівна
  • «Проект ковбасного цеху продуктивністю 8 т ковбасних виробів за зміну» Хомич Алла Юріївна
  • «Проект ковбасного цеху продуктивністю12,5 т виробів за зміну» Макаренко Юрій Дмитрович
  • «Проект птахопереробного цеху продуктивністю23 т м’яса птиці за зміну» Оришака Тетяна Миколаївна
  • «Проект ковбасного цеху продуктивністю 5 т ковбасних виробів за зміну» Шитьман Олександр Миколайович
  • «Проект птахопереробного цеху продуктивністю 26 т м’яса птиці за зміну» Радченко Віталіна Володимирівна
  • «Проект консервного цеху продуктивністю 20,6 туб консервів за зміну» Шпінь Олександра Олександрівна
  • «Проект консервного цеху продуктивністю 26,7 туб консервів за зміну» Письменюк Аліна Олегівна
  • «Проект цеху з виробництва консервів в томатному соусі» Тернова Альона Юріївна
  • «Проект цеху для виробництва пресервів в різних соусах» Василюта Валентина Михайлівна
  • «Проект цеху з виробництва консервів натуральних з додаванням олії» Ковальська Ірина Валентинівна

  

Члени Екзаменаційної комісії залишилися задоволеними ґрунтовними доповідями наших студентів та побажали майбутнім випускникам ОС «Бакалавр»  спеціальності 181  «Харчові технології» продовжити навчання у магістратурі НУБіП України!!!

 

Валентина Ісраелян,

секретар екзаменаційної комісії 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook