Випуск 2021 на консультаційно-підготовчих курсах!

23 червня 2021 року
     Підготовчі курси НУБіП України – запорука вступу до обраного університету! Заняття на підготовчих курсах допомагають свідомо й обґрунтовано обрати майбутню професію та отримати базову підготовку і знання, що значно полегшать подальше навчання. Своєчасний і правильний вибір підготовчих курсів є гарантією успішного складання ЗНО.

     Найкращі викладачі НУБіП України упродовж навчального року під час навчання на курсах фахово і доступно допомагали систематизувати отримані на шкільних уроках знання, якісно підвищити та удосконалити рівень знань з обраних предметів і наблизити їх до вимог освітніх програм.
     Випускники курсів отримують найвищі бали під час складання державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання. А отже, підвищують свої шанси вступити на найзатребуваніші спеціальності в одному з найкращих вишів країни.

     Цьогоріч успішно склали підсумкову атестацію з 3-4 предметів 151 слухач підготовчих курсів. Загалом 233 майбутніх абітурієнта опановували 8 предметів. Реалії сьогодення наклали свій відбиток на навчання – усі заняття відбувалися в дистанційній формі. Усі слухачі мали змогу проходити тренувальні тести на навчальній платформі, спілкувалися з викладачами за допомогою усіх можливих способів: Вайбер-групи, електронна пошта, Телеграм, ну і, звичайно ж, онлайн-заняття з використанням програм відео зв’язку ZOOM, CiscoWebex Meeting, Google Meet, Skype та інших.
     В минулому році 63% слухачів підготовчих курсів стали студентами НУБіП, з них 67% навчаються на бюджетній формі навчання. Результати підсумкової атестації дозволяють прогнозувати ще кращі результати вступної кампанії 2021.
     Результати восьмимісячного навчання на курсах відобразила підсумкова атестація. Найвищий рівень підготовки наших слухачів з української мови та літератури, біології і математики. Саме ці предмети є конкурсними на більшості спеціальностей нашого університету.


Результати підсумкової атестації слухачів консультаційно-підготовчих курсів 2020/21 н.р.

     Серед випускників 2020/21 навчального року є «круглі відмінники» – Батіг Марія, Гудзенко Станіслава, Левченко Матвій, Михайленко Марія, Труш Георгій, які з усіх трьох предметів набрали максимальні 200 балів і отримають до вступу додаткові 10 балів!!!

     Загалом за підписом проректора з науково-педагогічної роботи (навчальна діяльність) видані 217 свідоцтв про успішне закінчення консультаційно-підготовчих курсів! Бажаємо, щоб усі вони лягли в папки особових справ студентів НУБіП України!

     В січні 2021 року було проведене анонімне анкетування слухачів курсів. Результати анкетування, у якому прийняли участь 86 слухачів підготовчих курсів, свідчать про те що, 100% опитаних задоволені якістю процесу дистанційного навчання, ще 98,5% вважають, що навчання на підготовчих курсах підвищило їх рівень знань з відповідних предметів. З числа слухачів курсів 75,4% вже на сьогодні мають бажання вступати на навчання до НУБіП України.

     Безсумнівним залишається той факт, що випускники курсів краще адаптуються в студентських реаліях, стають не тільки відмінниками в навчанні, але й активними учасниками університетського життя в багатьох сферах його прояву!

Вітаємо ще раз усіх випускників і віримо, що всі вони у вересні 2021 року поповнять студентську родину НУБіП!

 

 

Оксана Багацька,
заступник завідувача відділу якості освіти,
маркетингу і профорієнтаційної роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook