ОЛЕГ ДЯЧЕНКО: МРІЮ СТАТИ ІНЖЕНЕРОМ-КОНСТРУКТОРОМ, ТОМУ ПРИ ВСТУПІ НА МАГІСТРАТУРУ ОБИРАЮ ФАКУЛЬТЕТ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ

21 червня 2021 року

 

D:\Комп Светы\КАФЕДРА\2020-21\IMG_20210617_212753.jpg

  1. Розкажіть про себе.
Родом з м. Конотопа Сумської області. Закінчив Індустріально-педагогічний технікум в м. Конотопі за спеціальністю технік-механік з обслуговування та ремонту обладнання з агропромислового виробництва. Навчався відмінно і отримав диплом з відзнакою.
Після закінчення технікуму виникло питання, що робити далі? Вирішив продовжити навчання в університеті за напрямком набутої спеціальності в технікумі. Вибирав з трьох університетів: Сумський державний університет, Харківський національний технічний університет ім. Петра Василенка і Національний університет біоресурсів і природокористування України. Перевагу віддав останньому університету, якому і віддав перший пріоритет. Далі упродовж вибору факультету відіграло роль те, що ще навчаючись в технікумі з любов’ю відносився до конструкторської роботи та розрахунку елементів машин і механізмів. Тому став студентом факультету конструювання та дизайну.
Під час навчання на факультеті брав активну участь в роботі студентського конструкторського бюро під керівництвом доцента кафедри конструювання машин і обладнання Рибалка Вячеслава Миколайовича, де розробляли різні проекти, зокрема, мобільного госпіталю для Української Армії. З часом став головою студентського конструкторського бюро і вже навчав студентів молодших курсів, які приходили працювати в конструкторське бюро. Під керівництвом доцента Рибалка В.М. на відмінно захистив бакалаврську кваліфікаційну роботу. і здійснилась моя мрія стати інженером-конструктором.

  1. Які у Вас плани на майбутнє?
Бажаю продовжити навчання в магістратурі НУБіП України за освітньо-професійною програмою, оскільки зацікавлений в конструкторській роботі на виробництві.

  1. Чому знову вибираєте НУБіП України?
На сьогоднішній день НУБіП України є одним з кращих університетів нашої держави і є найкращим серед аграрних університетів. Мені все подобається на факультеті конструювання та дизайну, добра програма навчання, кваліфіковані викладачі і вже маю тут нових друзів, а також звик до ритму життя в університеті. Крім того, тут працює студентське конструкторське бюро, що важливо для підвищення свого конструкторського рівня.

  1. Чого б хотіли навчитись в магістратурі?
Хочу освоїти глибше вже здобуті знання і вміння конструювати та досліджувати машини та обладнання для аграрного виробництва, оскільки є бажання після закінчення магістратури працювати інженером-конструктором на виробничому підприємстві з виготовлення сучасної сільськогосподарської техніки.

  1. Чого б хотіли досягти в своєму житті?
Хотів би досягти високого рівня професійної підготовки, щоб з часом очолити одне з сучасних машинобудівних підприємств з виробництва аграрної техніки міжнародних компаній типу CLAAS чи KUHN.

Бажаю Вам в цьому успіхів!

Завідувач кафедри 
конструювання машин і обладнання 
професор Вячеслав Ловейкін

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook