Виробнича практика: завершальний крок до формування в собі інженера-конструктора

18 червня 2021 року

07 червня 2021 року у магістрів 1-го року навчання освітньо-наукової програми підготовки «Магістр», спеціальності «Галузеве машинобудування», освітньої програми «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» розпочалась виробнича практика, яка є необхідною складовою якісної підготовки майбутнього фахівця.

 

Всі студенти прибули на свої бази практик та приступили до виконання своїх обов’язків передбачених навчальним процесом та вимогами підприємства, на якому проходить практика. Проте, перед тим, як приступити до виконання своєї роботи, студенти ще раз від керівника практики (головного інженера) отримали ряд застережень та правил техніки безпеки, адже в технічній сфері, де робота пов’язана з технікою, потрібно бути максимально уважним та обережним.

Студенти успішно пройшли цей етап та приступили до виконання своєї роботи. В кожного студента робота відрізняється в залежності від діяльності бази практики. В одних – робота з технікою в полі, в інших – робота в затишному, прохолодному місці, де вони спокійно виконують роботу на комп’ютері де вони виконують розрахунки конструкцій, їхнє проектування, підготовку конструкторської документації, створення тривимірних моделей тощо.

 

  

 

 

Практика студентів проходить успішно. Кожен студент задоволений напрямом, який він обрав для проходження виробничої практики.


Керівник практики

Кадикало Іван

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook