Студенти факультету конструювання та дизайну відвідали виставку Addit Expo 3D

18 червня 2021 року
     В розрізі технологічної практики з робототехніки та безпілотних літальних апаратів студенти спеціальності «Галузеве машинобудування» факультету конструювання та дизайну разом із викладачами кафедри конструювання машин і обладнання відвідали Міжнародну спеціалізовану виставку ADDIT EXPO 3D.

     У виставці прийняли участь як дилери іноземних компаній, так і українські розробники, які представили обладнання для 3D друку полімерних прототипів і робочих деталей, 3D друку металевих деталей, кераміки, піщаних форм та стрижнів для лиття металу, системи 3D сканування та 3D моделювання, професійні 3D принтери та сканери, 3D ручки, запчастини для 3D друку та розхідні матеріали.
     Під час відвідування виставки, студенти проявили зацікавленість до представленого обладнання, задавали різноманітні питання представникам компаній, щодо технологій 3Д друку, зокрема методу лазерного спікання. Також на виставці було представлене обладнання для переробки пластику. Такі технології дають змогу використовувати матеріали повторно, що зменшує забруднення навколишнього середовища.

  

     Відвідування таких заходів студентами відіграє важливу роль у підготовці студентів спеціальності «Галузеве машинобудування», спеціалізації «Робототехнічні системи та комплекси» і дає можливість ознайомитись із сучасним обладнанням провідних українських та зарубіжних виробників.


Металеві деталі надруковані 3Д принтером

Зварювальний робот

Верстат з числовим програмним керуванням


Віктор Крушельницький,
ст. викладач кафедри конструювання
машин і обладнання

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook