Виробнича практика: від теорії до практики

17 червня 2021 року

 07 червня 2021 року у магістрів 1-го року навчання освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» розпочалась виробнича практика, яка є необхідною складова якісної підготовки майбутнього фахівця.

 

Всі студенти вчасно приступили до «роботи» і діляться своїми враженнями.

Ольга Галиця:

  • Виробнича практика для мене не новина. Навчаючись ще в бакалавратурі в професійно-орієнтованій групі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» проходила практику на виробничому підприємстві. І ще з тих часів зрозуміла, що це чудова можливість поринути у специфічні особливості майбутньої професії та усвідомити, що не помилилася із вибором майбутнього професійного шляху. На підприємстві нас зустріли привітно, провели екскурсію, познайомили з історією створення та етапами розвитку фірми. Зараз я знайомлюсь з організаційною структурою і фінансовими звітами за останні роки.

Ольга Унгурян:

  • Я повністю погоджуюсь із Олею: виробнича практика – це можливість зрозуміти чи правильно ти обрав професію. Практика не тільки додає впевненості у власних знаннях, набутих у стінах університету, а й зрозуміти, над чим ще треба працювати, повернувшись на навчання. Я вже знаю специфіку роботи підприємства, особливості виробничого процесу, починаю знайомитися з фінансово-економічною діяльністю бази практики. Окремо хотілось би подякувати всім викладачам кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту за знання, досвід, поради, якими вони діляться зі студентами і запевнити їх в тому, що набуті нами навички точно не пропадуть даром! Ми їх вже почали успішно застосовувати на практиці.

Ми бажаємо нашим практикантам успіхів, приємних вражень, набуття професійних навичок під час проходження виробничої практики. Саме поєднання знань і практичного досвіду є основою формування успішної і досвідченої людини!

Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook