На факультеті аграрного менеджменту відбулася онлайн-зустріч з представником ТОВ «Байєр» щодо умов участі в Молодіжному аграрному саміті 2021

15 червня 2021 року

11 червня 2021 року для студентів факультету аграрного менеджменту та всіх бажаючих менеджер з комунікацій ТОВ «Байєр» Тетяна Мозгова провела презентацію щодо можливостей участі в Молодіжному аграрному саміті 2021. У ході зустрічі учасники дізнались, що організаторами саміту виступають Команда з питань зв’язків з громадськістю, наукових досліджень та стійкості Аграрного підрозділу компанії «Байєр», Мережа для розробки рішень у сфері сталого розвитку ООН та компанія «Бабеле».

 «Байєр» - це міжнародна компанія, яка працює в сферах розвитку охорони здоров’я та сільського господарства.  Продукти й послуги компанії спрямовані на допомогу процвітанню планети шляхом підтримки зусиль з подолання найважливіших проблем, викликаних зростанням та старінням населення світу. Своєю діяльністю компанія прагне створювати позитивний вплив та сприяти сталому розвитку. Водночас Група прагне збільшити свою прибуткову силу та створити цінність завдяки інноваціям та зростанню.

Тетяна Мозгова розповіла учасникам про освітні програмні проекти, зокрема навівши приклад того, як пройшов саміт 2019 року в Бразилії. Основною темою конференції, що планується є «прогодувати голодну планету», адже до 2050 р. населення сягне позначки 10 млрд. Тож компанія «Байєр» шукає рішення цієї проблеми. Спікер зазначила, що перевагою карантинних умов є відкрита можливість участі та взаємодії без необхідності їхати закордон.

Слухачі дізналися про порядок подачі заявок, умови участі та основні етапи проєкту. Основним обмеженням є вік 18-25 років.

 

Даний проєкт – своєрідний інкубатор для ідей, тому  варто презентувати свою ідею й подаватися на участь, адже, незалежно від результату, це вже хороший досвід на майбутнє. Гарною мотивацією для студентів-учасників зустрічі було дізнатися про те, що у 2017 році представником України на саміті був наш випускник Олександр Мазур.

 Як варіант для участі у відборі прозвучав проект Агрокебетів @ozymi.brand бренд українських агрофутболок, створений та реалізований нашими магістрами.

Тож якщо ти зацікавлений у пошуку рішень для сталого розвитку нашої планети і маєш палке бажання розвиватися в таких галузях як захист навколишнього середовища, біотехнологія, продовольча безпека та сільське господарство, тоді подавайся на Молодіжний аграрний саміт 2021. Цього року Молодіжний аграрний саміт відбудеться онлайн 16-17 листопада 2021 року.

Після цього з січня по березень 2022 року відбудеться 10-тижневий інкубатор ідей в Університеті «YAS». Потенційні учасники мають вільно володіти англійською та бути віком від 18 до 25 років.

Для участі у відборі потрібно заповнити анкету на сайті www.youthagsummit.com та зняти 3-хвилинний англомовний відеоролик про свої ідею стосовно проблеми нестачі продуктів харчування в контексті цілей сталого розвитку ООН.

Дедлайн подачі заявок - до 30 червня 2021 року.

Контактна особа – Тетяна Мозгова.

Слідкуйте за @youthagsummit в Instagram.

Олена Ковтун, доцент кафедри адміністративного

менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності,

Людмила Таранець, старший викладач кафедри

адміністративного менеджменту та

зовнішньоекономічної діяльності


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook