Данкевич Роман з Львівщини: юридичний факультет в НУБіП – це мій вибір!

11 червня 2021 року

     1. Представтесь та розкажіть про себе.

Я, Данкевич Роман, родом із міста Новояворівськ Львівської області. Я без п’яти хвилин випускник 11 класу Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1. Стоячи на порозі дорослого життя задумався стосовно вибору майбутньої професії.

 

     2. Чому обраєте саме НУБіП?

Вибір Вишу для мене - дуже серйозний крок. Зрозуміло, що багато порад отримував від знайомих та батьків стосовно обрання Вишу та й самої спеціальності. Проте, насамперед, я вирішив ознайомитися з відгуками на різних форумах на освітню тематику про Виші, які є найпопулярнішими в Україні. В поле мого зору потрапив також і Національний університет біоресурсів  і природокористування України. Зокрема, мій інтерес до НУБіП України зріс, після того, як я прочитав чимало схвальних відгуків про юридичний факультет, адже я давно зацікався юридичною сферою.

     3. Звідки дізналися про юридичний факультет?

Юридичний факультет НУБіП України порадили мені мої знайомі. Та й відгуки на форумах про нього були досить хороші. Зокрема, на сайті факультету я ознайомився з загальною інформацією про нього та його життя, що допомогло мені закріпитись у своєму виборі.

     4. Чому обираєте саме юридичну спеціальність?

Дуже подобається юридична сфера, і в майбутньому хочу зв’язати з цим життя.

     5. Які маєте захоплення?

Окрім навчання активно займаюся спортом. Хоча вільного часу останні пів року було досить мало, всі сили покладалися на підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання. 

Розмовляла Світлана Голуб

асистент кафедри адміністративного та фінансового права

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook