НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА МАГІСТРІВ

14 червня 2021 року
Кафедра лісівництва, ННІ ЛіСПГ, НУБіП України

 Навчальна практика з дисциплін «Моніторинг шкідливих організмів лісових екосистем» та «Pest Management in Forest of Eastern Europe» є закономірним етапом практичного закріплення теоретичного матеріалу та комплексного розуміння студентами механізму функціонування лісових ценозів, грамотного ведення лісового господарства при проектуванні лісогосподарських робіт та охоронних заходів. Адже захист лісу, як складова частина комплексу лісогосподарської діяльності, є одним з профілюючих предметів професійної підготовки майбутніх лісівників.

В період з 14 по 16 червня 2021 року студенти ОС «Магістр» спеціальності 205 «Лісове господарство» успішно приступили до виконання програми навчальної практики, яка передбачає виконання таких завдань:
- Провести детальні та рекогносцирувальні лісопатологічні обстеження (екскурсії), пригадати типові симптоми та збудників найпоширеніших хвороб лісових деревних рослин та комах-фітофагів, зробити фото пошкоджень і уражень.
- Встановити загальний санітарний стан полезахисних лісових смуг на основі розрахунку середньозваженого індексу санітарного стану (згідно проведених детальних обстежень).
- Сформувати фотогербарій лісопатологічних обʼєктів.

Н. Пузріна
О. Токарєва


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook