Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентами 4 курсу освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

11 червня 2021 року

 «Захист дипломної роботи» – від цієї фрази більшість студентів кидає в холодний піт, і починають трястися руки, особливо, якщо ця подія на носі. Але, з часом, бурхливі емоції відступають, і залишаються тільки приємні веселі спогади: як не спали ночами і не давали спати науковим керівникам, як раділи, що нарешті вдалося відіспатися.

9 червня 2021 року відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентами 4 курсу освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», факультету аграрного менеджменту.

З вітальним словом до студентів звернулася заступник декана факультету аграрного менеджменту Карпенко Лариса Федорівна, яка зачитала наказ про допуск студентів до захисту робіт та склад комісії, який буде оцінювати роботи. Також Лариса Федорівна побажала студентам успіхів, а членам комісії – плідної праці.

 

До складу комісії ввійшли: голова комісії - д.е.н., проф. Микола Талавиря та члени комісії: д.е.н., професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марина Дєліні, к.держ.упр, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алла Суханова. Обов’язки секретаря комісії, відповідно до наказу, були покладені на Марію Голєву.

 

 

Всі бакалаврські кваліфікаційні роботи викладені науковою мовою, логічно побудовані, поставлена мета та завдання відповідають затвердженій темі. Зміст бакалаврських робіт розкритий повністю, їх оформлення відповідає визначеним вимогам.

 

Студенти в своїх доповідях та презентаціях чітко ореслювали теми свої бакаларських робіт та актуальність кожної теми на сьогоднішній день та відповідали на всі запитання комісії.

 

На завершення до студентів звернувся голова комісії, Микола Петрович Талавиря, який зачитав результати захисту, привітав з успішним захистом дипломів і побажав, щоб ці знання і досвід, накопичені за час навчання і написання робіт, допомогли вибрати правильний і перспективний подальший шлях життя, бажаючи приголомшливих можливостей і чудових ідей, доброї удачі в житті і безсумнівного щастя.

 

До студентів звернулася завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України, д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України Шинкарук Л.В., яка привітала їх із успішним захистом дипломних робіт: «Нарешті, тепер перед вами відкриті всі шляхи до ваших мрій, тепер у ваших руках ключ до успіху і можливості бути щасливою людиною. Бажаю самореалізації в цьому житті, блискучої кар’єри і вірної любові до своєї професії. Нехай на вашому боці завжди буде удача, нехай в житті допомагає підтримка близьких і друзів!»

Також Лідія Василівна запросила студентів на навчання до магістратури за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

Чекаємо на Вас!!!

 


Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook