Перший іспит в стінах університету студентів 3 курсу 3 групи спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» за довгий період часу

4 червня 2021 року

 Після пів року викладання в онлайн-форматі ми вкотре пересвідчуюся, що офлайн навчання нам ближче. Бо в цьому форматі більше емоційного контакту з аудиторією. Часто видно по очах студентів, коли їм щось незрозуміло – тоді одразу можна вирішити всі питання.

31 травня 2021 року відбувся офлайн іспит студентів 3 курсу 3 групи спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» з доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сухановою Аллою Валеріївною при вивченні дисципліни «Контролінг», і по сумісництву з наставником групи.

Ця зустріч була радісною не тільки для студентів, які з’їхалися майже з усієї України і ділилися своїми враженнями, думками, ідеями, а й для нас, викладачів.

Хоч заняття і проходили в онлайні, але студенти по можливості під’єднувалися до лекційних та практичних занять, та вчасно здавали всі завдання на ельорні (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2153).

При вивченні курсу студентами було засвоєно сутність контролінгу як економічної категорії, обґрунтування методологічних та організаційних засад ефективного функціонування системи контролінгу на підприємствах різних форм власності та організаційно-правових форм господарювання, встановили концептуальні параметри та кількісно-якісні характеристики офісної служби контролінгу, виявили основні проблеми та перешкоди на шляху впровадження системи контролінгу в Україні.

 

А також набули практичних навиків здійснення аналітичних розрахунків, орієнтованих на прийняття економічно обґрунтованих управлінських рішень; дослідженні базові підходи щодо формування альтернативних варіантів економічно обґрунтованих управлінських рішень в системі оперативного та стратегічного контролінгу; засвоїли базові параметри технології прийняття управлінських рішень.

І на останок, студентам хотілося б побажати успішної сесії та не хворіти.

Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook