Завершується реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ

2 червня 2021 року
     Реєстрація для складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для здобуття ступеня «Магістр» триватиме до 18-ї години 3 червня 2021 року. Кожний випускник бакалаврату може пройти реєстрацію та отримати «Екзаменаційний лист».
     Подальший алгоритм дій для зареєстрованих вступників наступний. За два тижні до 30 червня – дати складання іспиту вступнику потрібно зайти у власний кабінет «Вступнику на ЄВІ/ЄФВВ» (https://zno.testportal.com.ua/master/login). Для цього треба ввести номер екзаменаційного листка та PIN, рік здачі - 2021, пройти перевірку і зайти в кабінет.


 
     В кабінеті вступника необхідно завантажити і роздрукувати запрошення. В якому буде вказано місце та час проведення. Маючи на руках: запрошення, екзаменаційний лист та паспорт треба своєчасно з’явитися для складання іспиту.
     Хочу відмітити, що наш університет є лідером сучасної освіти. За академічним рейтингом закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2021» центру міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence за комплексним показником Національний університет біоресурсів і природокористування України в рейтингу «ТОП-200 України 2021» увійшов до десятки кращих закладів вищої освіти і посів восьму сходинку.
    Успіх складання іспиту з ЄВІ/ЄФВВ є найактуальніше питання – набір до магістратури. Члени приймальної комісії механіко-технологічного факультету активно працюють з адміністрацією факультету та вступниками, проводять розтлумачення положень про вступ та екзамени.


     З умовами вступу, термінами прийому заяв та документів для здобуття ступеня ОС «Магістр» можна ознайомитись за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/23009

 

Відповідальний приймальної комісії на ОС «Магістр»
від механіко-технологічного факультету
доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві
О.Заболотько
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook