Лавреатів серед автоматників зростає…

31 травня 2021 року

    На виконання міської програми підтримки молодих сімей та розвитку молоді «Молодь Броварів» (м. Бровари Київської області), було оголошено конкурс на стипендію міського голови Ігоря Сапожка серед студентів денної форми навчання, про що листом було повідомлено і наш університет.
    Конкурс відбувався у два тури – подача документів і співбесіда. Оцінювалися здобутки, внески та участь у студентському житті університету, участь у науковій роботі, конференціях, олімпіадах, професійне заняття спортом, участь у молодіжних громадських об’єднаннях, лідерство в органах студентського самоврядування.

    Що символічно, що результати конкурсу було оголошено, акурат, в День народження нашого вишу!
    І нам надзвичайно приємно, що серед переможців і наш колега – Владислав Марченкостудент 2-го курсу скороченого терміну навчання за спеціальністю - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження!

    Владислав бере активну участь у громадському житті університету. Він учасник студентських наукових конференцій нашого університету, Міжнародної наукової конференції «Енергетичні компанії та їх відношення до фінансових ринків на прикладі компанії NextEra Energy, Inc.». Активний учасник Третього Кампусу програми «Розвиток викладання та навчання на основі компетентностей», присвячений міжособистісним комунікаціям та розвитку навичок з командної роботи та комунікації під егідою МОН України та ГО «Вище», номінований на іменну стипендію Героя України, голови правління ПрАТ «Комбінат «Тепличний» Володимира Ілліча Чернишенка.
    То ж побажаймо подальших творчих успіхів Владиславу, а плани у нього насправді грандіозні!

Анастасія Коротун,

староста групи АКІТ19001Бст, ННІ енергетики автоматики і енергозбереження 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook