Анонс "В Україні відбудеться перший міжнародний форум сталості"

31 травня 2021 року

17-18 червня в Києві пройде перший International Sustainability Forum: освітньо-інтерактивна подія у сфері сталого розвитку, яка допоможе бізнесу стати привабливим для інвесторів, партнерів та споживачів. 14 топ-спікерів з 7 країн світу, 10 кращих кейсів провідних компаній.

Представники ЄБРР, FMO, UNDP, Global Compact, German Council for Sustainable Development, Ukrainian Corporate Governance Academy, Indiana University, Institute Gender and Economy та українського бізнесу готують спеціальний освітній контент, який остаточно заповнить прогалини у питаннях сталості.

Впродовж 2 днів учасники відвідають 4 руми: Intro, Environmental, Social, Governance. Кожна кімната включає серію лекцій та кейс-сесію найкращих сталих практик. Форум дасть відповіді на запитання: Чим sustainability відрізняється від благодійності та КСВ? Чому сталість — це не тільки екологія? Як бізнес може впливати на зміну клімату? Чому майбутнє за циркулярною економікою? Як взаємодіяти зі стейкхолдерами? Навіщо інвестори наголошують на ESG та багато інших корисних знань, які наблизять бізнес до сталих рішень.

В кінці форуму учасники події зможуть перевірити свої знання і отримати сертифікат.

Сталий розвиток — вже давно не тренд, а необхідність і Україна поступово долучається до його впровадження. Перший міжнародний захід зі сталості, запрошення найкращих світових спеціалістів галузі – це новий рівень знань, об’єднання локальних гравців, знайомство з кращими світовими практиками. Ми знаємо все про сталість, доведемо на прикладах, чому це дійсно важливо для бізнесу і, сподіваємося, надихнемо на чіткі наступні кроки у цьому напрямку.

17-18 червня, початок о 10:00.

Квитки за посиланням: https://bit.ly/3xUcOx7

Сайт події: http://isforum.org.ua
Facebook: https://www.facebook.com/events/900366050723592
Linkedin: https://bit.ly/2Rwq8XU

Контактна особа: Анастасія + 380 99 061 4639
Контакти для медіа: Ірина +380 68 001 17 72
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook