Вітаємо Тараса Висоцького з призначенням першим заступником Міністра аграрної політики та продовольства України!

27 травня 2021 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

26 травня 2021 року Розпорядженням № 506-р Прем'єр міністра України Дениса Шмигаля на посаду першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України призначено Тараса Миколайовича Висоцького!

 

Тарас Висоцький є випускником 2008 року факультету аграрного менеджменту спеціальностей "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" та "Адміністративний менеджмент". З 2003 року очолював Студентську організацію факультету, був відмінником протягом всього періоду навчання. Вільно володіє англійською та німецькою мовами.

З моменту створення на факультеті аграрного менеджменту Ради роботодавців, очолив колектив однодумців та допомогає адміністрації факультету і навчально-педагогічному персоналу у відкритті нових горизонтів та визначенні векторів куди треба рухатись нашому факультету в епоху глобалізації та як реагувати на ті виклики, які стоять зараз перед управлінською аграрною освітою!

Колектив факультету аграрного менеджменту НУБіП України вітає голову Ради роботодавців факультету Тараса Висоцького з призначенням та бажаємо сили і наснаги працювати на благо України, розбудовуючи та примножуючи аграрний сектор держави.

Бажаємо успіхів на новій посаді!

Анатолій Остапчук, декан факультету

аграрного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook