Співучасть кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту в міжнародних конференціях від проєкту ERASMUS +

24 травня 2021 року

 В рамках EUGreenWeek 2021 Partner Event та імплементації проєктів Жана Монне — JN Project «EU Values of Diversity and Inclusion for Sustainable Development» та JM Chair «Social and Cultural Aspects of EU Studies» кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України виступила співорганізатором 3-денної Міжнародної конференції «Ціннісно-орієнтований сталий розвиток освіти: уроки ЄС для України», зокрема в організації круглого столу «Екологічна відповідальнісь в освітньому просторі».

 

Гостями круглого столу стали як міжнародні, так і вітчизняні вчені, які поділились власним досвідом підготовки спецалістів в умовах сталого розвитку та на засадах екологічної відповідальності. Так, Патріція Гаццола (Patrizia Gazzola), доцент кафедри економіки Університету Інсубрія (University of Insubria, Varese, Italy) розповіла про можливості проєктної діяльності при формуванні еколого-відповідальної молоді та досвід участі студентів в проєктах, які дозволяють формувати практичні навички роботи.

 

Аліна Свечкіна (Alina Svechkina) - доктор філософії з природніх ресурсів та управління навколишнім середовищем, кафедра менеджменту, Хайфський університет, поділилась досвідом підготовки спеціалістів третього рівня освіти в Ізраїлі та особливості організації дослідницьких екологічних проєктів.

  

Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України, д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України Шинкарук Л.В. наголосив на важливості економічних наслідків екологічних зрушень та нею було домовлено про напрямки співпраці між Хайфським університетом та НУБіП України та можливості спільної проєктної діяльності в частині екологічних та економічних досліджень.

 

Також було обговорено особливості підготовки еколого-відповідальних спеціалістів різних освітніх рівнів в Україні та останні тенденції в цьому.

Вчені з Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Національного авіаційного університету, Університету державної фіскальної служби України та інших ЗВО визначили важливість формування екологічної свідомості в студентів різних спеціальностей, як необхідної цінності та інструменту для розвитку держави в умовах сталого розвитку.

Чекаємо на наших подальших зустрічах!


Дєліні Марина,
модератор круглого столу,
професор кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

 

  

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook