Х «Фестиваль студентської науки – 2021»

21 травня 2021 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України визначив лідерів студентської науки.
Нагадаємо, що з 11 до 20 травня в університеті проходив ювілейний Х «Фестиваль студентської науки – 2021», присвячений 123-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дню науки.
Захід проходив у два етапи:

  • І (11-17 травня) - оцінювання діяльності студентських наукових гуртків, до якої долучилися голови рад аспірантів структурних підрозділів НУБіП;
  • ІІ (20 травня) - вебконференція-співбесіда комісії зі старостами студентських наукових гуртків – переможцями І етапу фестивалю, участь у якій взяв Сергій Михнюк - Голова ради аспірантів НУБіП.

"Вперше долучився до такого масштабного заходу та мушу визнати, що отримав величезне задоволення від роботи у складі комісії. По-перше, вразила фахова підготовка студентів-гуртківців, які впевнено захищали діяльність своїх гуртків, по-друге, не можна залишити поза увагою соціально-психологічну складову підготовки здобувачів, що говорить про якісну роботу з ними керівників гуртків. Сьогодні дуже важливо налагоджувати суб'єкт-суб'єктну взаємодію зі студентством, дослухатися до молоді, вчитися у неї. Прикладом цього став ІІ етап фестивалю студентської науки", - розповідає Сергій Михнюк. 

 

Заступник голови Ради аспірантів НУБіП України
Віталій Гончар

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook