Підсумки роботи IX Всеукраїнської онлайн науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії»

22 травня 2021 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Упродовж 20-21 травня 2021 року тривала робота IX Всеукраїнської онлайн науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії» з міжнародною участю. Конференція розпочалася о 1000 год з вітального слова начальника науково-дослідної частини НУБіП України, член -кореспондента НААН України, доктора с.-г. наук, професора Отченашка В.В. Володимир Віталійович привітав від імені Ректора НУБіП України - академіка Ніколаєнка С.М. студентів, аспірантів і науково-педагогічних співробітників НУБіП України та запрошених гостей, побажав усім учасникам плідної праці, цікавих дискусій і нових знайомств на конференції.

 

Після Володимира Віталійовича, виступила в. о. завідувача кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики д.б.н., с.н.с. Прилуцька С.В., яка ознайомила усіх присутніх з історією та традиціями проведення конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії» в НУБіП України, оголосила регламент й запросила учасників до роботи.

 

Робота конференції розпочалася з пленарного засідання «Молекулярна біотехнологія та вірусологія», модератором якого була Світлана Прилуцька.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook