Нагородження переможців щорічної екологічної акції МИСЛИВЦІ- ДОВКІЛЛЮ

18 травня 2021 року
     18 травня 2021 року до нашого коледжу завітав Новицький Василь Петрович, доктор с.-г. наук (03.00.16 - екологія), голова Науково-технічної ради Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь, помічник-консультант народного депутатаКомітетуВерховної Ради України з питаньекологічноїполітики та природокористування.
    Василь Петрович нагородив грамотою директора коледжу Кропивка Сергія Володимировича, подарував приз - герб Боярського коледжу екології і природних ресурсів всім активним учасникам екопатруля «Екосвіт».
     Нагадаємо, що ми мали змогу долучитися у жовтні 2020 року до екологічної акції «Мисливці-довкіллю», де і стали переможцями. Саме наш колектив продемонстрував найбільший обсяг проробленої роботи з очищення довкілля!!! А головне, що майбутні фахівці-екологи, підтримавши ініціативу Асоціації, з розумінням віднеслися до важливості збереження мисливської галузі. Тож маємо надію, що наступне покоління дипломованих природоохоронців буде всіляко підтримувати та розвивати українське мисливство, як загальновизнаний інструмент охорони та примноження тваринного світу нашої держави!!!
    Після офіційної частини зустрічі, гість презентував доповідь на тему: «Ресурсоощадні заходи зі зниження негативного впливу сільськогосподарського виробництва на фауну агроландшафтів». Здобувачів освіти та всіх присутніх дуже зацікавила дана тематика.
     Майже одночасно з головою Асоціації на захід завітали Коломієць Юлія Василівна, доктор сільськогосподарських наук, професор, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, Бондар Валерія Іванівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, заступник декана з наукової та міжнародної діяльності, Наумовська Олена Іванівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, завідувачка кафедри екології агросфери та екологічного контролю з Національного університету біоресурсів і природокористування України. Гості з університету розповіли про факультет, умови вступу у 2021 році та запросили студентів спеціальності 101 Екологія на навчання.
      Щиро дякуємо нашим шановним гостям, що відвідали наш навчальний заклад, будемо чекати з нетерпінням наступних зустрічей!!!

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook