Майбутні лісівники на практиці: досвід у поєднанні з фізичним розвитком

20 травня 2021 року

   Вперше після довгого дистанційного навчання першокурсники Навчального інституту лісового і садово-паркового господарства повернулися у стіни університету та одразу вирушили до ННВЦ «Дзвінківський» ВП НУБіП України «Боярська ЛДС» для проходження навчальних практик. Виробнича база університету вразила студентів комфортними умовами та мальовничою природою, тож студенти 1 курсу спеціальності 205 Лісове господарство із задоволенням проходять практику з Ботаніки. З метою пропагування здорового способу життя, зближення студентського колективу та насиченого дозвілля дирекцією ННІ лісового і садово-паркового і кураторами груп ініційовано спортивні змагання.
   Особлива подяка ННЦ виховної роботи і соціального розвитку та кафедрі фізичного виховання НУБіП України за сприяння щодо проведення змагань. Так, ми отримали фахового суддю студента спеціальності 017 Фізична культура та спорт Гапенюка Романа Віталійовича, який професійного підійшов до організації змагань та їх проведення.
   Погодні умови скорегували плани пограти у волейбол під відкритим небом, тож вирішено було грати у настільний теніс.

   За результатами напружених ігор та виру емоцій у перший півфінал вийшли Микола Самусік та Ростислав Базілевич, а у другий – Ліза Доценко та Артем Мартиненко. Переможцями зазначених вище ігор стали Ліза Доценко та Ростислав Базілевич. Тож самим довгоочікуваним двобоєм стало протистояння дівчини та хлопця. Неймвірно, але погляди глядачів були прикуті до ніжної та тендітної дівчини, яка з легкістю відбивала всі атаки суперника та в кінцевому рахунку здобула перемогу.
Отже місця розподілилися таким чином:

3 місце – Мартиненко Артем (ЛГ-2002)

2 місце – Бізілевич Ростислав (ЛГ-2002)

1 місце – Ліза Доценко (ЛГ-2001)

Лобченко Ганна Олександрівна
Іванюк Ігор Вікторович
Соваков Олександр Вікторович
доценти кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook