Пам'ять про наставника не згасає

15 травня 2021 року
НУБІП України

     Недавно відбулось засідання спеціалізованої вченої ради К 26.004.22, на якому було заслухано дисертаційну роботу Валентини Ісраелян на тему: «Розроблення технології шинкових виробів із м’яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів», яка була подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія».

 

     Для кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК цей захист дуже особливий і символічний. Адже керівником здобувачки був завідувач кафедри професор Сухенко Юрій Григорович, якого на жаль вже більше року немає з нами. Ще за життя Юрій Григорович брав активну участь у підготовці наукових кадрів. І серед них Валентина Миколаївна, яка достойно, на високому професійному рівні представила свою наукову роботу.
 
     З пропозиції голови ради професора Баль-Прилипко Лариси Вацлавівни, на початку засідання, присутні члени ради та гості вшанували пам'ять великого науковця хвилиною мовчання. Чим засвідчили, що пам'ять про видатного вченого, колегу, наставника не згасає. Знання та досвід, які він передавав своїм учням за життя приносять плоди у вигляді закінчених наукових робіт.
     Тому здобувачка з великою відповідальністю представила свої наукові результати. І недарма. Бо робота викликала у присутніх неабиякий інтерес. Після доповіді було задано велику кількість запитань, на які доповідач надала вичерпні відповіді. Під час обговорення опоненти і члени ради відмітили, що дисертація виконана на високому науковому рівні, а дисертантка гідно представила її на засіданні спеціалізованої ради. Результати таємного голосування показали одноголосну підтримку даної роботи, що дало змогу засвідчити що Валентина Миколаївна заслуговує присвоєння їй наукового ступеня кандидата технічних наук.
 
 
 
 
 
     Тож вітаємо Ісраелян Валентину Миколаївну з успішним захистом, і бажаємо їй подальших успіхів на нелегкому науковому шляху! І хай трудовий шлях Сухенка Юрія Григоровича буде для нас усіх взірцем служіння науці зокрема і державі взагалі, прагненням віддати всі свої сили, знання та вміння на балго України!
 
Василів Володимир
звідувач кафедри (в.о.) процесів і
обладнання переробки продукції АПК
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook