Студенти-маркетологи 4 курсу розпочали очне навчання

12 травня 2021 року

   Відповідно до графіка навчального процесу у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 11 травня почалося очне навчання для студентів випукних курсів. Випускники-маркетологи не стали винятком і у майже повному складі студенти 4 курсу 1 групи спеціальності «Маркетинг» розпочали очне навчання.

   Сьогоднішній день у студентів розпочався із дисципліни «Маркетингове ціноутворення», яка входить до переліку дисциплін включених до атестаційного іспиту. Протягом пар-начитки доцент Нагорна Олена Вікторівна зупинилася на теоретичній та практичній складовій підготовки до іспиту з дисципліни, а також на правах куратора провела розмову зі студентами стосовно організації та необхідності реєстрації на ЄВІ та вступу до магістратури, відвідуванні навчальних занять, в тому числі пар з підготовки до іспиту з англійської мови, дотримання карантинних обмежень та умов під час перебування у навчальних корпусах та гуртожитках університету.

   До обговорення активно долучилися заступники декана факультету аграрного менеджменту Лариса Федорівна Карпенко та Людмила Миколаївна Гречанюк, які наголосили на важливості відвідуванні всіх без винятку навчальних занять, активізації процесу написання кваліфікаційних робіт, повідомили про дати написання атестаційного іспиту та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт, а також наголосили на всіх аспектах успішного завершення бакалаврату.

Щиро вітаємо студентів з повернення до навчальних аудиторій та зичимо успіху на шляху до омріяного диплому бакалавра!!!

Олена Нагорна,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook