Студентка факультету агротехнологій та економіки Ніжинського агротехнічного інституту Анна Сергієнко – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

21 квітня 2021 року
м. Полтава

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» 21 квітня на базі Полтавського державного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції».

Всього галузева конкурсна комісія конкурсу розглянула 118 поданих студентських наукових робіт від 192 авторів. За результатами рецензування, до фінального етапу, було відібрано 45 найкращих робіт із 43 закладів вищої освіти. Їхній захист відбувся у форматі підсумкової науково-практичної онлайн конференції.

Участь у науковому конкурсі брали студенти спеціальності «Менеджмент» інституту – Анна Сергієнко (ІІ курс), яка під керівництвом доцента, завідувача кафедри менеджменту Галини Македон підготувала наукову роботу «Управління конкурентними перевагами виробника м’яких іграшок» на прикладі приватного підприємства «Копиця», з якого і отримано акти про впровадження. А також Яна Дорош (ІV курс), яка під керівництвом доцента кафедри транспортних технологій Олександра Жигуліна виконала дослідження «Конкурентоспроможність агробізнесу в умовах кризи на засадах людино центризму й логістики».

З приємністю відзначаємо, що за результатами підсумкової відеоконференції наукова робота Анни Сергієнко отримала високу оцінку і була відзначена дипломом IІI ступеня та подарунками від спонсорів – компанії «DeLaMark», виробника екологічних засобів для дому, а науковий керівник Галина Македон відзначена подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.

Тож вітаємо студентку і керівника з цим успіхом і побажаємо їм нових здобутків і перемог!

Лайко Ольга,
старший викладач кафедри менеджменту
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook