20 жовтня 2020 року студенти» ОС «Магістр» спеціальності «Агроінженерія» механіко-технологічного факультету презентували онлайн свої доповіді на тему «Глобалізація і регіоналізація світового економічного простору» в рамках засідання гуртка «Регіоноведення

20 жовтня 2020 року
НУБіП України

 20 жовтня 2019 року відбулось засідання гуртка «Регіоноведення». Студенти ОС «Магістр» спеціальності «Агроінженерія» механіко-технологічного факультету презентували свої доповіді на тему «Глобалізація і регіоналізація світового економічного простору» в рамках засідання гуртка «Регіоноведення».
Найцікавіші презентації підготували Бабіюк Ю.Ю. тема презентації: «Глобалізація та регіоналізація місцевого розвитку як основні суперечливі фактори впливу на місцеве самоврядування», Курінний Д.Л., тема презентації «Глобалізація і регіоналізація: місце України», Яремчук Т.О. «Сучасні тенденції регіоналізації та їх роль в європейських інтеграційних процесах» , Пилипенко В.А. «Особливості світової глобалізації в сучасних умовах.
Студентів зацікавила ця важлива тема, вони активно приймали участь у її обговоренні, ділились своїми враженнями та думками.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook