На юридичному факультеті розпочалася дистанційна виробнича практика з навчальної дисципліни «Цивільний процес»

6 травня 2021 року

     Щорічно після закінчення сесії студенти-бакалаври юридичного факультету проходять виробничу практику в судах господарської та загальної юрисдикції.
     2021 рік, як і 2020 став виключенням із загального правила. Відповідно до Порядку проведення практичних навчань студентів НУБіП України у весняному семестрі 2020-2021 навчального року в умовах карантину, затвердженого наказом НУБіП України від 13.04.2021 № 364, розробленого відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104 та від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОУГО-19, спричиненої коронавірусом 8АК8-СоУ-2” передбачена ДИСТАНЦІЙНА ФОРМА ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ (ВИРОБНИЧИХ ПРАКТИК).
     5 травня поточного року керівник виробничої практики з навчальної дисципліни «Цивільний процес» Пушкар М.В. ознайомила студентів із Методичними рекомендаціями щодо виконання завдань з дистанційної виробничої практики та Програмою дистанційної виробничої практики (дисципліна «Цивільний процес»).


     Для організації дистанційної форми проведення практичного навчання розроблено курс на навчально-інформаційному порталі Elern, який містить практичні завдання та супроводжується відеоматеріалами для самостійного оволодіння студентами практичними навичками. Також організовані дистанційні співбесіди з використанням відео- та аудіо комунікацій Skype, Viber, WhatsApp, Cisco Webex Meetings, Zoom.
      З 05 травня по 11 червня поточного року студенти закріплюватимуть отримані знання та вирішуватимуть практичні завдання з:
- напрямів діяльності судів загальної юрисдикції;
- техніки фіксації судових засідань;
- розподілу прав та обов’язків сторін в цивільному судочинстві;
- організаційної структури судів;
- функціональних обов’язків секретарів, помічників суддів;
- оцінки свєї конкурентоспроможності;
- роботою підсистеми «Електронний суд»;
- процесуальними документами, направленими на виконання судових рішень шляхом їх написання;
- процесуальними документами, направленими на оскарження рішень недержавних судів шляхом їх написання
- інших актуальних на сьогоднішній день завдань.
 


Марина Пушкар
керівник виробничої практики,
доцент кафедри цивільного та господарського
права, к.ю.н., доцент

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook