Участь викладачів кафедри у ІІІ Науково-практичній конференції «Будівлі та споруди спеціального призначення:матеріали та конструкції», КНУБА

23 квітня 2021 року
м. Київ

22-23 квітня 2021 року відбулася IIІ Науково-практична конференція «Будівлі та споруди спеціального призначення: сучасні матеріали та конструкції», яка була присвячена 35-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС. Була організована Київським національним університетом будівництва та архітектури (КНУБА).

Конференція проходила у дистанційній формі на платформі Microsoft Teams.

Конференцію відкрив Голова наукового комітету, ректор КНУБА професор Куліков П.М.

Присутні вшанували пам‘ять загиблих та постраждалих під час аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання.

Пленарне засідання проходило під керівництвом завідувача кафедри Залізобетонних та кам‘яних конструкцій к.т.н., доцента Журавського О.Д.

23 квітня ІІІ науково-практична конференція «Будівлі та споруди спеціального призначення: матеріали та конструкції» продовжила свою роботу по секціях.

Секція 3 «Комп'ютерне моделювання конструкцій будівель і споруд спеціального призначення за допомогою ПК “ЛІРА-САПР"» працювала під керівництвом д.т.н., професор Барабаш М.С.
В роботі секції прийняли участь співробітники компанії ТОВ “ЛІРА-САПР", професорсько-викладацький склад, аспіранти КНУБА, представники ВНЗ України, Польщі та Білорусі, а також викладачі кафедри будівництва к.т.н., ст. викл. Фесенко О.А., к.т.н., ст. викл. Дмитренко Є.А.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook