Підвищення кваліфікації викладачів – вагома складова поліпшення якості навчання студентів

29 квітня 2021 року

   Доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драгнєва Наталя Іванівна підвищила свою кваліфікацію, успішно пройшовши курс «Основні підходи щодо впровадження інтегрованої системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (ISO 9001:2015 та ISO 22000:2018)», організованого Київською філією ДП «Київоблстандартметрологія». Ролі коучів навчального семінару на високому професійному рівні виконали міжнародні аудитори Бєлофастова О. І. та Бельчак Ю. Г.
   Навчально-тематична програму курсу включала такі теми:
1. Системи менеджменту якості.
2. Системи менеджменту безпечності харчових продуктів.
3. Внутрішній аудитор систем менеджменту.
   У ході навчання детально було розглянуто стандарти серії ISO9000, наголошено, що відповідальні за систему менеджменту працівники повинні визначати та документувати усі процеси, для кожного з яких розробляються стандарти, процедури, де визначаються цілі процесів, порядок виконання, відповідальні особи та ризики. А вище керівництво підприємств повинне демонструвати лідерство шляхом розробки політики і цілей в галузі якості, забезпечення інтеграції вимог СУЯ в бізнес-процеси підприємства. Навчальний курс був насичений актуальною інформацією стосовно принципів та особливостей розробки і впровадження системи HACCP у підприємствах.
   За результатами проходження підвищення кваліфікації Драгнєвій Наталі Іванівні було присвоєно кваліфікацію внутрішнього аудитора системи менеджменту та безпечності харчових продуктів відповідно до вимог ISO 9001:2015 та ISO 22000:2018. А набуті знання та практичний досвід, безумовно, збагатили обізнаність та професіоналізм слухача навчального курсу.  

   Висловлюємо щиру вдячність лекторам семінару та керівництву ДП «Київоблстандартметрологія» за професійну майстерність та відмінно організоване навчання.

Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook