Презентуємо нові освітні програми для майбутніх магістрів!

29 квітня 2021 року

    29 квітня відбувся онлайн День відкритих дверей для вступників в магістратуру, до заходу долучилось  близько 80 учасників. Розпочала зустріч декан Олена Яра та привітала майбутніх вступників з прийдешнім святом Світлого  Великодня, після зупинилась на структурі факультету, матеріально-технічній базі, умови проживання в студентському кампусі, можливостях проведення активного дозвілля та освітніх програмах які функціонують на факультеті.

В ході заходу відбулося представлення двох освітньо – професійних програм «Право» та «Право в агробізнесі» для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право», галузі знань 08 «Право».

Марина Дейнега, гарант ОПП «Право» спрезентувала оновлену програму, яка відповідає Стандарту  вищої освіти, затвердженого Наказом МОН України від 17.08.2020 р. №1053 та вимогам наказу НУБіП України від 15.03.2021 № 228. Також звернула увагу учасників на зміни в переліку освітніх компонентів та їх кількості, і програмні результати навчання, які здобувачі вищої освіти набудуть навчаючись на ОП.

Гарант ОП «Право в агробізнесі» Тамара Новак, розповіла про зміст та особливості програми, детально продемонструвала усі переваги навчання за ОП. Акцентувала увагу присутніх на тому, що нова ОП «Право в агробізнесі» орієнтована на підготовку висококваліфікованих фахівців – правників, які володіють поглибленими знаннями у сфері правового регулювання і правового забезпечення агробізнесу. А також представила можливості побудови власної освітньої траєкторії для подальшого працевлаштування, через великий спектр вибіркових освітніх компонентів за спеціальністю.

Про особливості прийому у 2021 році вступників для здобуття ОС «Магістр» за спеціальністю 081 «Право» розповіли Юлія Шовкун – секретар приймальної комісії та Людмила Святченко. Зокрема, Юлія Шовкун, ознайомила в своїй розповіді про іспити, передбачені для складання в поточному році та строки прийому заяв і документів, конкурсний відбір та терміни зарахування на навчання. В свою чергу Людмила Святченко – надала роз’яснення  щодо оформлення комплекту документів на реєстрацію вступників для складання  ЄВІ з іноземної мови та ЄФВВ, а також зупинилась на процедурі подання електронних заяв та інших важливих моментах, які мають місце при здійсненні прийому вступників.

Зустріч з майбутніми здобувачами вищої освіти пройшла в дружній атмосфері, і хочеться зауважити, що саме такі заходи є важливими та необхідними,  аналіз отриманої інформації дає можливість прийняти здобувачеві відповідальне рішення, щодо майбутнього навчання від якого залежатиме успіх на професійному шляху.

 

Юлія Шовкун,

старший викладач кафедри аграрного,

земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука

Олена Улютіна,

заступник декана

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook