Онлайн-зустріч з майбутніми магістрами на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

30 квітня 2021 року

 Тільки повна вища освіта надасть тобі крила в майбутньому!!!

  Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України, традиційно, згідно з планом заходів університету, 29 квітня провів Онлайн-день відкритих дверей для майбутніх студентів магістратури.

     Метою офіційної частини зустрічі з ректором Ніколаєнко С.М. було надати повну інформацію про спеціальності, освітні програми, стратегію університету.

     Про особливості вступу та подачі документів в магістратуру до НУБіП України у цього року докладно розповів Відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський С.С.

     А заступник декана з міжнародної діяльності гуманітарно-педагогічного факультету Кравченко А.Г. допомогла розібратися з  особливостями підготовки до здачі Єдиного вступного іспиту з іноземної мови при вступі.

     Основними гостями факультету стали 67 осіб: 

- кількість бакалаврів нашого університету – 55

- кількість студентів з  інших вишів – 12 (Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського, Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Національний університет харчових технологій, Національний авіаційний університет, Сумський національний аграрний університет, Київський національний торговельно-економічний університет, Київський національний університет культури і мистецтв).

     На факультетській зустрічі декан Лариса Баль-Прилипко радо привітала  гостей з майбутніми святами, розповіла про умови та матеріально-технічне забезпечення факультету, можливості для навчання та дозвілля, яке допоможе розвивати світогляд і створювати найміцніші дружні зв’язки, зорієнтуватися у розмаїтті спеціальностей, вибрати найбільш актуальну професію, зануритися у справжнє студентське життя.

     Завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Владислав Сухенко представив презентацію про особливості підготовки фахівців освітньої програми "Якість, стандартизація та сертифікація" спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка». В доповіді велику увагу було приділено перспективності спеціальності та успіхам випускників, які працюють на всіх великих підприємствах України різних галузей народного господарства, таких як Метро, Бюро-Верітас, Кока-кола, Ашан, Миронівський хлібопродукт, в лісопереробній галузі та ін.

     На питання студентів про особливості та відмінності двох освітніх програм «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів» та освітньо-наукової програми «Нутриціологія» розповіла  доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Людмила Тищенко, звернувши увагу на тонкощі постановки схеми експерименту магістерських робіт, проведення досліджень, специфічності потреб людей різних вікових груп, інтенсивності навантажень фізичних чи розумових, превентивне харчування, про сучасні корисні і безпечні інгредієнти, надані Радою роботодавців факультету для залучення студентів в договірні тематики.

    Про переваги спеціальностей нашого факультету, викладацький склад факультету, здобутки та досягнення науково-педагогічних працівників, як молодих, так і з великим практичним досвідом, матеріально-технічну базу лабораторій, навчання студентів, соціальні умови нашим бакалаврам добре відомо, а для гостей найкраще про це розповіли наші аспірант Зінченко Роман та бакалаври: Барабаш Аліна та Данило Маліков.

 

     В.о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Володимир Василів доповнив попередню інформацію про підготовку магістрів за спеціальностями факультету, розповів про власну захопленість виробництвом м‘ясних копченостей, про різноманітні культурні та просвітницькі заходи та дозвілля студентів.

     Марія Жеплінська, доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, запевнила, що кращої магістратури ніж на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК не знайти! Тут і якісно навчать, і від душі звеселять, і смачно нагодують!!!

      До бесіди приєдналася заступник декана факультету Наталія Слободянюк. Як завжди, вона з радістю привітала всіх присутніх та доповнила інформацію про вступ на наш факультет, про вибір спеціальностей, про великі можливості навчання на факультеті, про можливість здобути 2 спеціальності одночасно, навчаючись на стаціонарі і заочно, про можливість отримати європейський диплом в університетах Литви, Франції чи Німеччини відповідно до європейських програм, про можливість набратися фахових знань від потужного професорсько-викладацького складу факультету в сучасних аудиторіях, науково-навчальних лабораторіях, фундаментальній бібліотеці, про навчання за новою освітньою програмою «Нутриціологія», про майбутнє працевлаштування після закінчення навчання за даними спеціальностями, і викликала багато запитань у присутніх. Всіх запросила вступати до магістратури нашого факультету і сказала, що всіх чекаємо в дружній родині факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК !

Людмила Тищенко,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook