Співпраця «Всеукраїнського молодіжного центру» зі студентами НУБіП України

28 квітня 2021 року

   Молодіжна робота в Україні вже стала сферою освіти поза межами навчального закладу. Молодіжні працівники на державній службі, громадських і волонтерських засадах працюють для молоді по всій країні. Проте, їх роботу необхідно координувати, надавати можливість отримувати нові навички та компетенції задля ще більш ефективної роботи.

   Саме тому 26 квітня 2021 року відбулася онлайн зустріч студентів та науково – педагогічних працівників кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту з в.о. директора Державної установи "Всеукраїнський молодіжний центр" Євгеном Бондаренком. Зустріч була організована керівником гуртка «Менеджмент і сьогодення», доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сухановою Аллою Валеріївною.

   На зустрічі Євген Бондаренко коротко розповів про "Всеукраїнський молодіжний центр" та провів онлайн екскурсію будівлею центру.

   Також Євген зазначив, що "Всеукраїнський молодіжний центр" - державна установа при Міністерстві молоді та спорту України, метою якого є розвиток лідерського потенціалу, впровадження молодіжної роботи на всеукраїнському та місцевому рівні та координація роботи регіональних та місцевих молодіжних центрів. Основні завдання центру – це здійснення на всеукраїнському рівні інформаційно-просвітницької роботи серед регіональних і місцевих центрів, формальних і неформальних структур молодіжного громадянського суспільства та молоді України, зокрема організація та проведення конференцій, засідань, форумів, семінарів, тренінгів, акцій, наметових таборів; замовлення видавничої продукції; вивчення громадської думки, використання соціальної реклами, забезпечення можливостей для неформальної освіти молоді; вивчення, аналіз та впровадження на всеукраїнському рівні інноваційних форм і методів роботи з молоддю, спрямованих на соціалізацію та самореалізацію молоді; інтелектуальний, моральний, духовний розвиток молоді; реалізацію її творчого потенціалу; забезпечення громадянської освіти та національно-патріотичного виховання молоді; розвиток інклюзивності та участі молоді в процесах ухвалення рішень; розвиток волонтерства; популяризацію здорового способу життя молоді; працевлаштування молоді та забезпечення зайнятості у вільний час, розвиток молодіжного підприємництва; підвищення рівня мобільності молоді.

   Окрім того, Євген представив вже діючі проєкти і хаби, поділився з нами планами на майбутнє та запросив як долучатися до проєктів центру (були надані посилання), так і реалізовувати свої проєкти через Молодіжний центр.

   Учасники зустрічі жваво обговорили роботу центру та діючі проєкти, задавали актуальні питання, на які були надані ґрунтовні відповіді.

   На останок Євген продемонстрував карту співпраці з компаніями та вищими навчальними закладами та зазначив, що в майбутньому логотип Національного університету біоресурсів і природокористування України також буде серед них.

Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook