Електронні курси, день відкритих дверей та нове відео про факультет на порядку денному чергової адміннаради

27 квітня 2021 року

Адміністративна нарада декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Савицької із завідувачами кафедр, що відбулася 27 квітня 2021 року, розпочалася з традиційних питань порядку денного.

Завідувачі випускових кафедр доповіли про стан ліквідації фінансової та академічної заборгованості студентами та озвучили проблеми, з якими доводиться працювати їм разом з наставниками академічних груп.

Згідно затвердженого графіку свій звіт про забезпеченість навчальних дисциплін електронними навчальними курсами представила завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу Марія Личук. Грунтовний звіт Марії Іванівни все ж залишив низку питань, які озвучив заступник декана Ярослав Рудик та отримав на них відповідь.

Про майбутню підготовку до складання ЄВІ вступниками на магістратуру та унікальну допомогу, яку розпочинає надавати їм наш факультет доповіла заступник декана Алла Кравченко. На сайті Університету вже оприлюднено оголошення, ознайомившись з яким, усі зацікавлені випускники-бакалаври можуть зареєструватися на безкоштовний інтенсив з іноземної мови та встигнути його пройти до початку складання ЄВІ. Таку унікальну можливість надають далеко не усі столичні заклади вищої освіти.



Дню відкритих дверей для вступників до магістратури було присвячено частину засідання, де Інна Савицька озвучила основні вимоги до формату факультетського блоку зустрічі, а завідувачі випускових кафедр задали свої питання та уточнили інформацію про формат своїх презентацій.



Широке коло питань охопив виступ заступника декана Світлани Харченко. Це і підготовка кафедрами матеріалів до презентації освітньо-наукових програм спеціальностей, і атестація аспірантів на засіданні наукової ради (09‒10 червня 2021 року), і про наповнення наукового спеціального фонду, а також про підготовку науково-дослідних проєктів.

Окремим дорученням з вуст Інни Миколаївни прозвучала інформація про майбутні зйомки фахівцями кафедри журналістики та мовної комунікації нового профорієнтаційного відеоролику факультету. Завідувачі випускових кафедр мають продумати концепцію своїх виступів та презентації наявних освітніх програм у стиснутих рамках відеосюжету.

Учасники адміннаради розглянули також низку інших питань життєдіяльності факультету.
 

Прес-центр деканату

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook