Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей!

26 квітня 2021 року
       23 квітня 2021 року на базі Національного авіаційного університету за допомогою платформи Google Meet  було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право".

За підсумками експертного академічного рецензування до фінального етапу конкурсу галузевою конкурсною комісією було відібрано 29  кращих студентських наукових робіт, захист яких відбувся у форматі Підсумкової науково-практичної конференції.На конкурсі студентських наукових робіт здобувачка вищої освіти другого (магістерського) рівня юридичного факультету Скляр Яна Віталіївна представила Національний університет біоресурсів і природокористування України з науковою роботою на тему: «Вчення про виконавця злочину в німецькій теорії кримінального права» під керівництвом декана юридичного факультету, к.ю.н., професора Ярої Олени Сергіївни.

У ході дослідження було проведено значну пошукову роботу в галузі кримінально-правової літератури, кримінального законодавства а також судової практики Федеративної республіки Німеччина, а також України.

За результатами рецензування і підсумкової науково-практичної конференції Галузевою конкурсною комісією прийнято рішення визнати Скляр Яну Віталіївну  переможницею конкурсу та нагородити Дипломом ІI ступеня.

Вітаємо здобувачку та наукового керівника, які гідно представили університет у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право". Щиро бажаємо натхнення, невичерпної енергії та нових наукових досягнень !

Олена Улютіна

заступник декана юридичного факультету 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook