Катерина Довженко - призер II етапу всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент організації»

24 квітня 2021 року

 

 

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 Одеський національний економічний університет затверджений базовим закладом вищої освіти з проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент організації» у 2020/2021 навчальному році.

     Для участі в Конкурсі було надіслано 130 наукових робіт із закладів вищої освіти з усіх куточків України. За результатами рецензування конкурсних робіт Галузевою конкурсною комісією сформовано їх рейтинговий список, згідно якого на підсумкову науково-практичну конференцію був запрошений 31 конкурсант. Другий етап конкурсу відбувся 22 квітня 2021 року в режимі Zoom-конференції, де конкурсанти представляли результати своїх наукових досліджень та відповідали на запитання членів Галузевої конкурсної комісії в дискусійному форматі.
     Національний університет біоресурсів і природокористування України на даному конкурсі представляла Катерина Довженко, здобувач ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми (ОПП) «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», з науковою роботою на тему «Управління корпоративною культурою», яка виконувалась за матеріалами туристичної агенції «Coral Travel». Науковий керівник – професор кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Левицька І.В., д.е.н., професор.

     Конкурсна комісія оцінювала наукові роботи за наступними критеріями: актуальність проблеми дослідження, новизна та оригінальність ідеї, використання методів дослідження, теоретичні наукові результати, практичні результати з актами впровадження, джерела інформації, якість оформлення та наукові публікації.
     За результатами наукового пошуку Довженко К.В. було опубліковано статтю у науковому, виробничо-практичному журналі: «Регіональна бізнес-економіка та управління» – «Джерела формування корпоративної культури та їх взаємозв’язок» (Науково, виробничо-практичний журнал: «Регіональна бізнес-економіка та управління»: ВФЕУ – Вінниця – 2020 – №2, С. 96-104), а також результати дослідження були апробовані на Міжнародній науково-практичній конференції.
     Катерина Довженко показала високий рівень теоретичних знань та практичних навиків, обґрунтовано відповідала на поставлені запитання членів Галузевої конкурсної комісії. За результатами дослідження, доповіді і відповідей на запитання членів комісії, наукова робота Катерини Довженко у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт була відзначена дипломом III ступеня.

     Вітаємо Катерину Довженко із яскравою перемогою! Дякуємо за блискуче підтвердження високого рівня підготовки з освітньо-професійної програми «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом» спеціальності «Менеджмент». Бажаємо успіхів на шляху до самореалізації й професійного наукового визнання в сфері управління гостинністю! Науковому керівнику, д.е.н., проф. Левицькій Інні Ванадіївні, – творчої наснаги і талановитих студентів, які проявлятимуть себе в науково-дослідній, експериментальній і пошуковій діяльності кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму!


Олена Москвічова,
доцент кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook