Інтелектуальна вікторина від студентів-харчовиків
Я, Косяк Каріна, студентка 1-го курсу 2 групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, хочу розповісти про наше студентське дозвілля в умовах карантину.
18 квітня, згідно з затвердженим планом виховної роботи на квітень-травень 2021 року мною було організовано і проведено онлайн вікторину для моїх одногрупників. Мені захотілося поєднати корисне з приємним і в нас вийшла цікава навчально-пізнавальна година на тему: «Здорове харчування. Цікаві факти про їжу та технології виробництва». В такому заході чудово поєднано основи нашої спеціальності з елементами гри, змагання, що в результаті дозволяє легко засвоювати інформацію.
Спочатку я коротко розповіла історію виникнення різноманітних продуктів, про важливість здорового, раціонального харчування. Наш куратор Анастасія Іванюта показала нам відео з технологіями виробництва різної продукції.