Студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Остап Куліш виборов ІІ місце у всеукраїнському конкурсі наукових робіт

23 квітня 2021 року

 

Третій рік поспіль представники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження достойно захищають честь нашого університету на всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності Біомедична інженерія, що проходить у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

     У цьому році наукова робота студента 2 курсу Остапа Куліша під керівництвом докторки технічних наук, професорки кафедри автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І.Мартиненка (далі АРС) Лариси Никифорової виборола друге місце. Дослідження виконувались на цій же кафедрі згідго наукової тематики 0118U001512 – «Дослідження ефективності вирощуваня біомаси та впливу електромагнітного випромінювання на ростові процеси». 2017-2021р., НУБіП України.

     Роботи студентів оцінювались в два етапи – спочатку їх вивчали експерти, виставляючи оцінки за 100 бальною шкалою (один з експертів виставив -100). Заключний етап відбувся 21 квітня, де було заслухано 15 найкращих робіт, що виконувались в провідних університетах України, серед яких: Київський Національний університет імені Тараса Шевченка, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Вінницький національний технічний університет та інші. Конкурсанти подавали свої роботи у вигляді презентацій, після чого члени конкурсної комісії, а їх було 12 осіб, задавали питання з наступним обговоренням актуальності, наукової новизни, практичної значущості і оцінювали їх також за 100 бальною шкалою.

    Остап тримався впевнено і достойно захистив набуті результати досліджень. Голова конкурсної комісії доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії, декан факультету біомедичної інженерії Віталій Максименко, високо оцінив його роботу, привітав Ларису Никифорову із успіхом талановитого конкурсанта та з приводу відкриття в нашому університеті спеціальності «Біомедична інженерія», запросивши до більш тісної співпраці. На його думку зазначене дозволить спільними зусиллями успішнішо розбудовувати освітню та наукову складові цієї найсучаснішої міжгалузевої спеціальності.
    Тож привітаємо Остапа Куліша та Ларису Никифорову з успіхом!

Завідувач кафедри АРС Віталій Лисенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook