Зустріч куратора із студентами 1 курсу 3 групи – Результати атестації студентів у весняному семестрі

23 квітня 2021 року
НУБІП
Зустріч куратора із студентами 1 курсу 3 групи – Результати атестації студентів у весняному семестрі
 
Студенти 3 групи 1 курсу спеціальності 101-екологія провели онлайн зустріч 08.04.2021 року із куратором старшим викладачем кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Сальніковою Анною та заступником декана факультету Бондарь Валерією. Темою зустрічі було обговорення результатів атестації студентів у весняному семестрі та встановлено пріоритетні напрямки здачі заборгованості яка виникла у студентів.
В ході зустрічі обговорювались причини виникнення заборгованості по предметам які вивчаються студентами у цьому семестрі. Особлива увага зверталась на питання підтримки студентів у труднощах, які виникають під час онлайн навчання, та визначення напрямків діяльності щодо підвищення ефективності навчального процесу.
Наголошено про важливість відвідування усіх пар з усіх предметів, вчасної здачі завдань та обговорено переваги використання розпорядку дня з метою правильної організації навчального процесу.
Студенти зауважили про певні технічні труднощі, зокрема, якість інтернету, що в незначній мірі може впливати на навчальний процес окремих студентів.
 
 
Мар’яна Дуридівка студентка 1 курсу 3групи
спеціальності 101 – екологія
Анна Сальнікова, куратор
Зустріч куратора із студентами 1 курсу 3 групи – Міжнародний день Землі
 
Онлайн-зустріч студентів 3 групи 1 курсу спеціальності 101-екологія 22.04.2021 року із куратором старшим викладачем кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Сальніковою Анною з приводу Міжнародного дня Землі.
День Землі  громадянська ініціатива, відкрита для приєднання будь-яких людей, груп і організацій з метою підкреслити тендітність нашої планети та довкілля до дії антропогенних факторів. Майбутні екологи в першу чергу повинні пам’ятати про зусилля які необхідно прикласти для збереження нашої планети та всіх живих організмів, що її населяють.
У ході зустрічі також згадали про приближення сесії, було наголошено про важливість відвідування останніх пар з усіх предметів, вчасної здачі завдань та заборгованостей.
Присутні студенти описали стан здачі усіх предметів весняного семестру.
 
 
 
Мар’яна Дуридівка студентка 1 курсу 3групи
спеціальності 101 – екологія
Анна Сальнікова, куратор

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook