Понад 170 гостей відвідали онлайн День відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту

17 квітня 2021 року

    Традиційно в НУБіП України відбуваються загальноуніверситетські та факультетські Дні відкритих дверей для випускників шкіл та коледжів.

   17 квітня на такому онлайн заході, що відбувся на факультеті аграрного менеджменту на базі платформи хмарного сервісу Cisco Webex були пристуні більше 170 учасників.
  Захід розпочався з вітального слова декана факультету Анатолія Остапчука, який у своєму виступі ознайомив учасників заходу з організаційною структурою факультету, умовами навчання, спортивно-масовою та культурно-виховною роботою. Декан відзначив, що майбутні студенти матимуть нагоду вчитися за програмами подвійних дипломів, навчатися за програмою ERASMUS+ в декількох закордонних університетах, пройти виробниче стажування за кордоном, отримати одну із військових професій та звання молодшого лейтенанта на військовій кафедрі НУБіП України.
   Також він зазначив, що факультет аграрного менеджменту НУБіП України в ТОП-10 рейтингу Forbes 2021 за показниками середнього балу ЗНО, рейтингу університету, інфраструктури та експертних оцінок.
 
   До майбутніх абітурієнтів звернувся випускних факультету, нині заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, голова Ради роботодавців факультету Тарас Висоцький, який зазначив, що факультету аграрного менеджменту являється лідером підготовки фахівців з менеджменту та маркетингу. Адже знання, компетенції, вміння, яких студенти набувають під час навчання, є необхідними для успішного працевлаштування. Тарас Висоцький закликав учасників заходу зробити правильний вибір під час вступної кампанії, обравши одну зі спеціальностей факультету аграрного менеджменту.
   Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський звернувся до майбутніх абітурієнтів з інформацією про діяльність центру, можливості зростати духовно, займатися творчістю, розвиватися різносторонньо.
   Відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП Сергій Ковалевський надав вичерпну інформацію щодо умов вступу до університету. 
  Завідуючі кафедрами виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська, адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Віталій Луцяк, маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк, економічної теорії Микола Талавиря, презентували гостям особливості організації освітнього процесу, наукової діяльності на кафедрах та специфіки навчання за спеціальностями «Менеджмент» та «Маркетинг» і спеціалізаціями кафедр.
 
  
   Голова студенської організації факультету Аліна Гончарук розповіла про роботу студентської організації та відзначила, що кожен студент зможе реалізувати себе в громадській, науково-дослідній, культурно-масовій та соціальній діяльності.
   До учасників заходу звернулась студентка 1 курсу спеціальності «Менеджмент» Олександра Каминіна, яка в минулому році вступила на спеціальність  «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту. Олександра наголосила на перевагах навчання, можливостях всебічного розвитку, якості підготовки, професіоналізмі викладачів та високому рівні організації дистанційного навчання в період пандемії.
   Випускник шкіл та коледжів, батьки, отримали відповіді на всі запитання щодо навчання на факультеті.
   Дякуємо всім учасникам та організаторам, а майбутніх абітурієнтів чекаємо на факультеті аграрного менеджменту!
 
Лариса Карпенко,
заступник декана факультету аграрного менеджменту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook