Розпочато співпрацю із Бориспільським навчально-виховним комплексом Гімназія «Перспектива»

16 квітня 2021 року

 Профорієнтаційна робота на факультеті аграрного менеджменту продовжується і в період дистанційного навчання. Окрім запланованих заходів онлайн, активно налагоджуються зв’язки із навчальними закладами різних областей. 

  Цього разу в полі зору навчальні заклади Бориспільського району Київської області, а саме, Бориспільський навчально-виховний комплекс Гімназія «Перспектива»– загальноосвітня школа І-ІІ ступенів ім. Володимира Мономаха. 16 квітня 2021 року відбулася зустріч з директором гімназії Неонілою Клименко та заступником директора Оксаною Большаковою. 
   За словами керівництва закладу, у гімназійних класах здійснюється профільне навчання за такими профілями як, математичний, іноземної/української філології, що на сьогодні є одними з ключових складових  стандартів середньої освіти, а  відповідно до Концепції профільного навчання у старшій школі, з метою професійної орієнтації учнів, сприяння у виборі ними напряму профільного навчання в основній школі, здійснюється допрофільна підготовка, яка реалізується шляхом введення  поглибленого вивчення окремих предметів на диференційованій основі.
   Неоніла Клименко відзначила, що надалі співпраця з НУБіП України – це важливий крок гімназії у підвищенні рівня наукової розвитку закладу, учні виконують різноманітні дослідження у галузях менеджменту та маркетингу спільно з викладачами університету.
   Оксана Большакова зазначила, що учні цікавляться саме навчанням в НУБіП України, оскільки університет має високі здобутки та займає лідируючі позиції в рейтингу серед інших університетів.
 
   В ході зустрічі обговорили основні напрями співпраці, серед яких: проведення профорієнтаційної роботи серед учнів, ділові ігри та тестування учнів старших класів, лекції, бесіди, консультації, виступи перед школярами та їх батьками з метою ознайомлення з діяльністю університету, запрошення учнів старших класів до участі в конференціях, наукових семінарах, що проводяться на факультеті аграрного менеджменту, забезпечення формування зв'язків між органами шкільного самоврядування зі студентською організацією факультету аграрного менеджменту.
   Результатом зустрічі стало підписання договору  про співробітництво та організацію взаємовідносин, а керівник центру профорієнтації факультету аграрного менеджменту Анна Слободяник запросила до участі в міждисциплінарному науково-практичному online-заході «Інтелектуальний батл-2021» що відбудеться 21-23 квітня 2021 року.
 
Лариса Карпенко, заступник декана 
факультету аграрного менеджменту
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook