Можливості підтримки жіночих ініціатив та організації, які підтримують жінок у фінансовій перспективі ЄС 2021-2027

20 квітня 2021 року

   У межах проєкту Women Innovation Network 16 квітня відбулася Міжнародна конференція «Можливості підтримки жіночих ініціатив та організації, які підтримують жінок у фінансовій перспективі ЄС 2021-2027». Метою даної конференції був обмін досвідом щодо залучення жінок до процесів прийняття управлінських рішень, загалом, та до грантового фінансування, зокрема. 

   Women Innovation Network (WIN) – це проєкт, що реалізується у межах Polish Challenge Fund, спрямований на сприяння розвитку підприємницького потенціалу жінок в Україні. Проєкт реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) через Polish Challenge Fund за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

   У конференції взяла участь д.е.н., професорка кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Резнік Надія Петрівна, яка поділилась своїми враженнями.


   

   Так, у ході конференції Алвасяк Станіслав, експерт з розвитку Академії Ignatiamun, директор Центру дослідження та розвитку соціальних інновацій (Краків, Польща), висвітлив у своїй доповіді можливості фінансування проектів та ініціатив для організацій, які підтримують жінок.   Замора Оксана, співзасновниця ГО «Асоціація проєктних менеджерів України», проєктна менеджерка з семирічним досвідом роботи у відділі міжнародного співробітництва в університеті та десятирічним досвідом роботи в освітньому секторі з розробки та реалізації вітчизняних та міжнародних проєктів, зокрема фінансованих ЄК, НФД, FAO, ЦЕІ, UNESCO та ЄБРР, конкретизувала у своїй презентації актуальні питання щодо оцінювання своїх ідей з позицій можливостей отримання грантового фінансування.
   Також в обговоренні ключових завдань та планах розвитку ініціативи узяли участь Делієва Наталія, голова ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ», директорка БО «Перший благодійний театральний фонд», м. Одеса, Потапенко Христина, CEO SMRT BIo Central Europe, координаторка проєкту WIN, Гурій Богдана, експертка проєкту WIN, Хайзер Пауліна, експертка проєкту WIN.
   Нетворкінг у малих групах провела Горкавчук Ольга, керівниця проєктів Центрально Європейської академії навчань та сертифікації, координаторка проєкту WIN в Україні.
   Корисні посилання з Конференції: link 1, link 2, link 3, link 4, link 5.

Щиро дякуємо організаторам заходу, що відкривають нові можливості для жінок та жіночих ініціатив, на які можна отримати грантове фінансування.

Лариса Карпенко,

заступник декана факультету аграрного менеджменту 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook