Кафедра транспортних технологій та засобів у АПК у рамках Міжнародного дня управління ланцюгами постачань «Supply Chain Day 2021» провела Івент: «Agro-Logistik: problems and prospects»

19 квітня 2021 року
     В цьому році в рамках Міжнародного дня управління ланцюгами постачань «Supply Chain Day 2021» 15 квітня на кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК відбувся Івент «AGRO-LOGISTIK: PROBLEMS AND PROSPECTS».

     У виступі прийняли участь декан механіко-технологічного факультету, д.т.н. Братішко В.В., який звернувся до учасників із привітальним словом. Надалі Івент продовжила в.о. завідувача кафедри транспортних технологій та засобів у АПК, к.т.н. Савченко Л.А. У всьому світі логістика стала самостійним бізнесом, в якому задіяні тисячі співробітників, а також вона є невід’ємною частиною середніх і великих компаній. Глобальні витрати на логістику складають близько 15% світового ВВП, що становить понад 7 трлн. дол. Це величезний ринок праці. Савченко Л.А. ознайомила присутніх із основними трендами 2020-2021 р. в логістиці та стратегією розвитку логістики керівництвом держави до 2030 року.

     Наступну доповідь представила кандидат біологічних наук, доцент кафедри охорони праці і біотехнічних систем у тваринництві Білько Тамара Олександрівна із темою: «Сучасний підхід до комплектації автомобільної аптечки». Живу дискусію викликала доповідь, багато питань виникло у присутніх щодо наповнення автомобільної аптечки.
     Із логістичною складовою збиральної компанії та інноваційними технологіями ознайомила Опалко Вікторія Григорівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка.

     Про різні типи телескопічних навантажувачів у сільському господарстві розповіла Ачкевич Оксана Миколаївна, кандидат технічних наук, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у твариництві.
     Із сучасними інформаційними програмами, які використовуються в транспортній галузі, в сучасних умовах ознайомив присутніх Савченко Ігор, магістр 1 року навчання.

     Аналіз дозвільної системи вантажних автомобільних перевезень в глобальних ланцюгах постачань представив Коваленко Олександр, магістр 1 року навчання.
     Обґрунтував математичну модель розрахунку тривалості оборотного рейсу при виконанні міжнародних автоперевезеннях в своєму докладі Бельдюгін Євгеній, студент 3 курсу, під керівництвом к.т.н. Бондарєвим Сергієм Івановичем. На заході були присутні близько 50 чоловік. Дискусійна панель заходу була живою із великою кількістю додаткових питань щодо представлених доповідей і запрошенням всіх учасників до інших заходів кафедри транспортних технологій та засобів у АПК.

Савченко Л.А.,
в. о. завідувача кафедри

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook