Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності «Цивільна безпека (Охорона праці)»

19 квітня 2021 року

   15 квітня 2021 року галузева конкурсна комісія на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету провела підсумкову конференцію (он-лайн) ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека («Охорона праці») та визначила переможців.
    Загалом на конкурс надійшло 93 наукові студентські роботи, які отримали від рецензентів бали у діапазоні від 95 до 21 з можливих 100 балів. Участь у конкурсі взяли представники понад 50 університетів України, зокрема й всіх тих, де готують фахівців з охорони праці за спеціальністю 263 «Цивільна безпека (Охорона праці)».
Від студентів механіко-технологічного факультету НУБіП України на конкурс було направлено три наукові роботи переможців І-го етапу конкурсу, проведеного в університеті: Василенка О.С., Михайленка М.В., Сущука О.О., Гайдука Н.М. та Єрка В.А.
   Наукова робота студента бакалавратури механіко-технологічного факультету НУБіП України Василенка Олександра Сергійовича на тему «Прогнозування залишкового ресурсу тракторів з експлуатаційними дефектами в масиві деталей» за результатами рецензування набрала 72 бали, була представлена на підсумковій конференції і оцінена дипломом ІІІ-го ступеню.
   Роботу було виконано під керівництвом доцента кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві НУБіП України Войналовича О.В.
    Вітаємо Олександра Василенка зі здобутою науковою відзнакою!

Михайло Мотрич, доцент кафедри охорони праці

та біотехнічних систем у тваринництві

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook